animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΓΣΕΕ Δελτίο Τύπου - Απεργιακή κινητοποίηση ενάντια σε φοροεπιδρομή - λιτότητα - ανεργία

H ΓΣΕΕ συνεχίζει τον αγώνα για την απόκρουση των καταστροφικών και αδιέξοδων για κοινωνία και οικονομία τροϊκανών πολιτικών.
Μαζική ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων στην 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Συνομοσπονδία για σήμερα Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, αλλά και το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από κοινού με την ΑΔΕΔΥ στις 12.30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι απήργησαν και διαδήλωσαν για τη συνεχιζόμενη προκλητική άδικη φοροεπιδρομή, τη φοροδιαφυγή και φοροκλοπή, την εισφοροκλοπή και εισφοροδιαφυγή, την άγρια λιτότητα, τις απολύσεις και την ανεργία.
Η κυβερνητική απόφαση για αναστολή της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας των μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών αποτελεί τον μέγιστο και πλέον σκανδαλώδη και προκλητικό εμπαιγμό των εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων που ξεζουμίζονται συστηματικά!
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
Δυναμικά και ενωτικά οι εργαζόμενοι διαδήλωσαν και κατήγγειλαν την πολιτική της ύφεσης, της ανεργίας και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
Ο αγώνας της ΓΣΕΕ ενάντια στις αδιέξοδες και εξοντωτικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές θα συνεχιστεί τόσο συνδικαλιστικά και πολιτικά όσο και στα ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.
Για να σωθεί η χώρα, αλλά πάνω από όλα για να σωθούν οι άνθρωποί της.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ