animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΔΑΠ: Σημαντικό το έργο της προηγούμενης διοίκησης ως προς τα χρέη των δήμων

Για σημαντικό και επιτυχές έργο της προηγούμενης διοίκησης της ΕΥΔΑΠ για την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας ως προς τα χρέη των Δήμων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Στέλιος Σταυρίδης.

Ο κ. Σταυρίδης σημειώνει ότι η προηγούμενη διοίκηση "έκανε σχεδόν τριακόσιες αναγκαστικές κατασχέσεις σε βάρος των Δήμων, δεσμεύοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Σύναψε 40 περίπου συμβάσεις αναγνώρισης και ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, μετά από καταβολή εκ μέρους των Δήμων ενός σημαντικού αρχικού ποσού και την κατάθεση εγγυητικής επιστολής. Τέλος, υπέγραψε προσύμφωνα – συμβάσεις (με οκτώ Δήμους) με τα οποία προσυμφωνήθηκε η ανάληψη διαχείρισης από την ΕΥΔΑΠ των δικτύων ύδρευσης που ανήκουν στους Δήμους, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο διαχρονικό αυτό πρόβλημα".

Όλα τα ανωτέρω, προσθέτει, "μαζί με την εμφανή διάθεση των Δημοτικών αρχών για συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, διευκολύνουν το έργο της παρούσας Διοίκησης, για την όσο καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος αυτού".


Πηγή:www.capital.gr