animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη * ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ… ΜΕΡΚΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ …ΘΡΙΑΜΒΟΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ… ΜΕΡΚΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ …ΘΡΙΑΜΒΟΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


Αθήνα, 27.10.2011
Δήλωση

του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη

Η Ελλάδα του ΟΧΙ του 1940 και οι Έλληνες που μάχονταν ηρωικά για την ελευθερία του έθνους, την οποία γιορτάζουμε αύριο την 28η Οκτωβρίου, δεν είναι η Ελλάδα που σήμερα μας παραδίδει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς για όλους μας η Ελληνική Δημοκρατία, η Εθνική Κυριαρχία και η ανεξαρτησία, τοποθετήθηκαν από τους “ΕΣΧΑΤΟΥΣ ” των πολιτικών ανδρών στην κλίνη του προκρούστη.
Ο “AΘΛΟΣ” της Κυβέρνησης του Γ. Α. Παπανδρέου δεν έχει προηγούμενο.
Έπειτα από δυο χρόνια σκληρής λιτότητας όλων των Ελλήνων, έπειτα από την δυσβάσταχτη φορολογική πολιτική που εφαρμόζεται στα μόνιμα και νόμιμα υποζύγια, έπειτα από την δραματική μείωση των μισθών και συντάξεων, έπειτα απο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, την “ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”της 21ης Ιουλίου και το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ τερατούργημα, που διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, φτωχοποίησαν το σύνολο των πολιτών, έβαλαν λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εκτίναξαν την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη, “ΠΕΤΥΧΑΝ” ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ της ΧΩΡΑΣ!!!
Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ΟΡΑΤΟ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!!!
Το 2020 με ακόμη 10 χρόνια λιτότητας το ελληνικό χρέος θα είναι στο 120% του ΑΕΠ!!! Όσο το παρέλαβε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. το 2009!!!
Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί το 2009 το χρέος δεν ήταν διαχειρίσιμο και βιώσιμο και μας φόρτωσαν το Μνημόνιο;
Γιατί θα είναι το 2020 διαχειρίσιμο και βιώσιμο αφού μετά από 11 χρόνια θα είναι στα επίπεδα του 2009;
Πως είναι δυνατόν η μέχρι τώρα παρουσία της Τρόικα ανά τρίμηνο να συνιστά επιτροπεία και η εγκατάσταση τους μόνιμα στη χώρα με τον κ. Ραιχενμπαχ επικεφαλής, να μην συνιστά απώλεια εθνικής κυριαρχίας;
Γιατί αφού πανηγυρίζουν για την μείωση κατά 50% του χρέους –από 170% σε 120% του ΑΕΠ- σε μια 10ετία, αυτό δεν το έπραξαν όταν το χρέος ήταν το 2009, 120% για να κατέβει στο 70% του ΑΕΠ; Αποτελεί ή δεν αποτελεί συντεταγμένη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ η πρόταση της Μέρκελ η οποία κατέστη απόφαση των Ευρωπαίων εταίρων μας και η οποία καθιστά την Ελλάδα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της Γερμανίας;
Τι θα γίνει με τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία φορτώθηκαν από τον Μάϊο του 2011 επιπλέον ομόλογα του ελληνικού δημοσίου; Όλα αυτά και άλλα πολλά που ακόμη δεν είναι γνωστά στους Έλληνες τι όφελος θα έχουν για τους πολίτες ;Ας μη γελιόμαστε λοιπόν.
Είναι τελικά φανερό ότι η ΤΡΟΪΚΑ και ο κ. Ραϊχενμπαχ θα αποφασίζουν και η Νόμιμα εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση θα εκτελεί τις εντολές τους. Δυο λέξεις τους ταιριάζουν:
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σ’ αυτούς που τελικά φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, αφού κατέστησαν την Ελλάδα από χώρα –σε χώρο και μάλιστα χώρο εθνικά προδομένων πολιτών.
Από τους ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ των Ελλήνων που κυβέρνησαν την χώρα και μεγαλούργησαν σ’όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής φθάσαμε στους ΕΣΧΑΤΟΥΣ που παρέδωσαν τα κλειδιά της Ελλάδας στο Δ΄ Ράϊχ της κας Μέρκελ.
Οι Έλληνες πολίτες σύντομα θα δώσουν λύση στο αδιέξοδο και στην οικονομική κατοχή που επιβλήθηκε στην χώρα, όπως άλλωστε έπραξαν στις χώρες που εγκαταστάθηκε το κλιμάκιο του Δ.Ν.Τ. όπως η Ουγγαρία, η Αργεντινή και άλλες χώρες.
Εάν εκεί τους έδιωξαν σε κάποια χρόνια, οι Έλληνες θα τους διώξουμε πολύ σύντομα.
Οφείλουμε να ανακτήσουμε την Εθνική μας υπερηφάνεια και ανεξαρτησία.
Οφείλουμε να διώξουμε την κυβέρνηση του ΝΑΙ σε ΟΛΑ την κυβέρνηση του ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ.
Λυπούμαστε που μια ημέρα ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ κατέστει και θα καταγραφεί στις μνήμες μας ως ημέρα ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ…