animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΑΚΕ



 Αθήνα, 20.10.2011


ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από την ΔΑΚΕ Ι.Τ. ομόφωνα αποφασίστηκε να καταθέσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την διαγραφή του Θύμιου Λυμπερόπουλου από την Ν.Δ. και στήριξη συμπαράστασης σ’ όλους όσους αγωνίζονται για την ανατροπή της καταστροφικής πολιτικής της Κυβέρνησης, όπως ο Πρόεδρος του Σωματείου αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αθηνών.
Οι χιλιάδες πολίτες οι οποίοι βρίσκονται σχεδόν καθημερινά στους δρόμους εκφράζοντας την ΟΡΓΗ και την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους απέναντι στα μέτρα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που έγιναν ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, μειώνοντας ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, δεν αποτελούν ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ.
Η διαδρομή, η αγωνιστικότητα, η ιστορία και η συνέπεια στις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις της ΔΑΚΕ που εθελοντικά τοποθετούνται στην ιδεολογία του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, δεν διαγράφονται με την φυσική τους διαγραφή από την ευρύτερη παράταξη.
Όσοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από τέτοιου είδους ενέργειες και πιέζουν για να υπάρξουν κι άλλες διαγραφές ζητώντας παράλληλα θέσπιση ασυμβίβαστου μεταξύ συνδικαλιστών και κομματικών θέσεων, προφανώς επιζητούν την αποκοπή της Ν.Δ. από την κοινωνία εξυπηρετώντας άλλους στόχους.
Άλλωστε διαχρονικά η ΔΑΚΕ αποτέλεσε και έτσι θα συνεχίσει την φωνή της κοινωνίας προς το κόμμα και όχι την φωνή του κόμματος προς την κοινωνία.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με συνέπεια βασιζόμενοι στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας για μια καλύτερη Ελλάδα.
Γιατί υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμε.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΑΚΕ Ι.Τ.