animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2011


Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του στον ΣΚΑΪ είπε ότι «θα ψήφιζε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, εάν η ψήφος του ήταν η 151η!!!».
Αυτό δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται και δεν αγωνιά για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που καλούνται για μια ακόμα φορά να επωμιστούν στις πλάτες τους τα βάρη μιας αδιέξοδης και επικίνδυνης πολιτικής.
Σε ότι αφορά την απάντησή μου σε σχόλιο του κ. Μητσοτάκη σε ραδιοφωνική εκπομπή, που αφορούν το πρόσωπό μου και την αφίσα της ΔΑΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ και ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, δήλωσα ότι τα συνθήματα της αφίσας αφορούν αυτούς που μας οδήγησαν με τις αποφάσεις τους στα νύχια του Δ.Ν.Τ, της ΤΡΟΪΚΑ και των τοκογλύφων δανειστών, βάσει των οποίων κατά δήλωση του ίδιου του Πρωθυπουργού «ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ».
Δήλωσα λοιπόν, ότι στην Ελλάδα υπήρχαν πάντα «εφιάλτες» και δυστυχώς σήμερα ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει «Σύγχρονους Δοσίλογους» και ότι το σύνθημα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», προδόθηκε από αυτούς που το διακήρυτταν άλλες εποχές.
Όσοι λοιπόν ταυτίζονται με τις ακολουθούμενες κυβερνητικές αποφάσεις, οφείλουν να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στη χώρα και τον ελληνικό λαό.


Πρόεδρος ΔΑΚΕ Ι.Τ.
Γενικός Γραμματέας ΓΣΕΕ
Νικόλαος Κιουτσούκης