animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Βαρθολομαίος στα.. χαρακώματα της Παλικης!

  
 Ολοκλήρωσε την διήμερη επίσκεψή του στην Παλική ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης   Βαρθολομαίος..  Ο Πρόεδρος μαζί με κλιμάκιο ανώτατων στελεχών βρέθηκε στο νησί, προκειμένου να εκπονηθεί ειδικό σχέδιο δράσης διαχείρισης αδιάλειπτης υδροδότησης και πιέσεων δικτύου καθώς και για να διασφαλιστεί η ποιότητα του νερού.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των προσπαθειών, καθώς και για την ενεργή παρουσία της ΕΥΔΑΠ σε 24ωρη βάση, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα υδροδότησης μέχρι την τελική επίλυσή τους.

  Τα αποτελέσματα :

        από το προηγούμενο Σάββατο έχει αποκατασταθεί το  100% της υδροδότησης στο Ληξούρι και στις γύρω περιοχές.

       Οι προσπάθειες πλέον έχουν επικεντρωθεί στη διαχείριση των πιέσεων, με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και ειδικής μεθοδολογίας αποκατάστασης δικτύων.

       Ο κύριος στόχος που έχει επιτευχθεί είναι να παραμείνει το δίκτυο με σταθερή πίεση, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα του πόσιμου νερού.

      Η αποχέτευση ήδη λειτουργεί ικανοποιητικά.  Ειδικού τύπου βυτιοφόρο πολλαπλών χρήσεων και τεχνολογιών ελέγχει το δίκτυο αποχέτευσης και αντιμετωπίζει άμεσα τις όποιες δυσλειτουργίες.
       Αξίζει πάντως να τονιστεί ή άριστη συνεργασία των στελεχών της ΕΥΔΑΠ με τις τοπικές αρχές και τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και φορείς
 τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ στην Πλατεία Ληξουρίου εργάζονται ακατάπαυστα χωρίς ωράριο.
  Ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Βαρθολομαίος επιθεώρησε τα συνεργεία της εταιρίας και συνομίλησε με τους επικεφαλείς αλλά και τους εργάτες για τις δυσκολίες και βεβαίως με πολίτες.
 Τυχαία συνάντηση στην Πλατεία με τον Βαγγέλη Λουκέρη..
 Ο κ. Βαρθολομαίος (αριστερά) ακουει με προσοχή τον  Βαγγέλη Λουκέρη που του αναφέρει τα προβλήματα της ύδρευσης.
 Αυτό το "τερατάκι" εισχωρεί στις σωληνώσεις και καταγράφει τα πάντα
 στην πραγματικότητα η ΕΥΔΑΠ καταγράφει απο την αρχή το δίκτυο ύδρευσης του Ληξουρίου

και η υπόσχεση είναι μία : "δεν θα φύγουμε αν δεν πάρει καθαρό νερό και το τελευταίο σπίτι"
 ***********
 Πηγή:http://kefaloniapress.gr