animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ

Banner_300x290_animated-4.gif 

Αγαπητοί φίλοι,
Επανέρχομαι στην πολιτική ζωή της χώρας συναισθανόμενος το βαθύ χρέος μου προς την πατρίδα, προς όλους Εσάς, τη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε. Αποχώρησα το 2007 από αίσθημα ευθύνης προς τις νέες γενιές, προκειμένου μετά από 20ετή περίπου παρουσία μου στο Κοινοβούλιο να ανοίξω το δρόμο σε νέους ανθρώπους. Η αβεβαιότητα, όμως, που μας φθείρει όλους μας και η έντονη ανησυχία μου για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας με υποχρεώνουν να ακούσω την φωνή του χρέους μου προς όλους Σας. Την φωνή της πατριωτικής μου συνείδησης. Το κάλεσμα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για πανστρατιά.
Συστρατεύομαι με τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα μας, πάντα στη Β’ Αθηνών και πάντα πιστός στις αρχές και τις αξίες της Λαϊκής Δεξιάς, διότι από την μάχη αυτή δεν έχει το δικαίωμα να λείψει κανείς.
Οι προσεχείς εκλογές είναι οι κρισιμότερες της μεταπολεμικής μας ιστορίας, καθώς θα κρίνουν το μέλλον του τόπου και του λαού μας για πολλές δεκαετίες.
Η κρίση είναι βαθιά, η ύφεση μεγάλη, ο λαός μας βασανισμένος και η πατρίδα μας ταπεινωμένη. Χρειαζόμαστε κυβέρνηση ισχυρή, διότι εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε δυστυχώς κουλτούρα συμμαχικών Κυβερνήσεων. Χρειαζόμαστε ισχυρή Κυβέρνηση για να κερδίσουμε την μάχη της ανάπτυξης, την μάχη της Ελλάδος!
Στους χαλεπούς και επικίνδυνους καιρούς που ζούμε, ο δεινά χειμαζόμενος λαός μας δεν αντέχει άλλο το δυσβάσταχτο κόστος των επαναστατικών παιδιαρισμάτων της αριστεράς ούτε τους φθηνούς λαϊκισμούς νεόκοπων πολιτικών αρχηγών. Ο λαός μας χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, διότι δεν υπάρχει χειρότερο δεινό από την ακυβερνησία.
Για να ξεπεράσουμε την κρίση, πρέπει όλοι να κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση, να γίνουμε καλύτεροι. Από ιδιώτες να γίνουμε συνειδητοποιημένοι πολίτες, έχοντας προ οφθαλμών το κοινό συμφέρον, την πατρίδα και τον συνάνθρωπο. Να ξαναχτίσουμε αληθινές σχέσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.
              Μην αυταπατώμεθα! Η σωτηρία θα έρθει από εμάς και μόνο. Όχι από τους ξένους! Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αφήσουμε πίσω μας τα δεινά και τα ερείπια της κρίσης και με αισιοδοξία θα ατενίσουμε το μέλλον!