animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Για ποιά ενότητα άραγε:????

Το ΣΕΚΕΣ είναι αποφασισμένο, και θα το πράξει, να συμβάλει με όσους συναδέλφους συμφωνούν, να μπει τέλος στο «πλιάτσικο» σε βάρος της περιουσίας της ΕΥΔΑΠ, στην απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματός της, στην προσπάθεια να χωριστούν οι εργαζόμενοι σε «δικούς» μας και «άλλους», στην μετατροπή των σωματείων σε παραρτήματα δικηγορικών γραφείων και, τελικά, στη υποταγή των συναδέλφων, στα σχέδια στήριξης μιας ιδιωτικοποιημένης ΕΥΔΑΠ.
Στο ερχόμενο διάστημα το ΣΕΚΕΣ θα αναλάβει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της σωτηρίας της ΕΥΔΑΠ, της προστασίας των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας και της ενότητας των εργαζομένων.


Αναδεικνύοντας την ανάγκη της μέγιστης δυνατής ενιαίας συμπόρευσης
των αγωνιζόμενων δυνάμεων ενάντια στην επίθεση του κόσμου της εργασίας,
καλούμε όλους τους συναδέλφους που συμφωνούν μαζί μας να παλέψουμε για όλα αυτά που μας ενώνουν και να πορευτούμε μαζί στην συγκέντρωση Ραντεβού στις 11 το πρωί της Τετάρτης 9 Απριλίου
στην συμβολή των οδών
Αιόλου και Σταδίου




Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ

 Τέλος τα συνδικάτα, τέρμα οι συνδικαλιστικές παρατάξεις, «εκτός από τους συνδικαλιστικούς αγώνες» (όπως γράφει και η ΟΜ.Ε ΕΥ∆ΑΠ στην ανακοίνωσή της).
Φτάσαμε στο ανώτατο στάδιο συνδικαλιστικής(!) πρακτικής και διεκδικήσεων.  

Εμπρός για μαζική κατάθεση ατομικών προσφυγών για όσους το επιθυμούν (όπως ενημερώνει η ∆ΑΚΕ -ΕΥ∆ΑΠ στο δελτίο τύπου της 6/3/14). Ταυτόχρονα, προεξοφλώντας, η ∆ΑΚΕ ως ο προστάτης - άγγελος των εργαζομένων, την άρνηση της ∆ιοίκησης στην εκτέλεση της δικαστικής απόφασης θα ενημερώσει, προσεχώς, τους συναδέλφους για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ίσως και για το κατάλληλο νομικό γραφείο
ΜΑΖΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝ∆ΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, απαιτούμε εδώ και τώρα, συλλογικά, εφαρμογή σε όλο το προσωπικό των θετικών δικαστικών αποφάσεων.  
 Εφαρμογή τώρα των θετικών δικαστικών αποφάσεων σε όλο το προσωπικό,. 

--------------------------------------------------------------------

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ................



Πέντε συνάδελφοι σε συγκέντρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ,  πέντε άλλοι στην ΑΙΟΛΟΥ,άλλοι στην ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ,άλλοι στην ΚΟΡΑΗ......
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ???
ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΕ/ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ

Υ.Γ. Αυτοί που βρίζουν τους δικαστικούς αγώνες πρώτοι πήγαν και πήραν τα λεφτά.......από τον δικηγόρο ενώ σε άλλες περιπτώσεις πρώτοι προσέφυγαν σε αγωγές...........