animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Απάντηση στην ανάρτηση ΣΕΚΕΣ =-ΔΟΥΡΕΙΟΣ-=

Αλλά ποια ενότητα μπορεί να γίνει με δυνάμεις πολιτικές και συνδικαλιστικές που στήριξαν, υποστήριξαν, ανέχτηκαν και έκαναν τα στραβά μάτια σε αυτές τις πολιτικές. Ενότητα μπορεί να γίνει με τους εργαζόμενους και δυνάμεις ανεξάρτητες από τη διοίκηση την κυβέρνηση και τα κάθε είδους ιδιωτικά συμφέροντα.
Όσο και αν νομίζετε οτι η συνδικαλιστική σας απήχηση σας επιτρέπει να λειτουργείτε όπως στο παρελθόν, αυτό οφείλετε αποκλειστικά και μόνο στην σκόπιμη πολυδιάσπαση σε 10 συλλόγους του προσωπικού της ΕΥΔΑΠ, στο εκτεταμένο πελατειακό δίκτυο με τη βοήθεια της διοίκησης (προαγωγές, δάνεια κλπ). Σου θυμίζουμε οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το 2009 είχαν 80% και αν στις εκλογές του 2014 πάρουν 30% θα κάνουν… πάρτι! 
«Αυτοί που βρίζουν τους δικαστικούς αγώνες πρώτοι πήγαν και πήραν τα λεφτά... από τον δικηγόρο ενώ σε άλλες περιπτώσεις πρώτοι προσέφυγαν σε αγωγές...»
Μπορεί γι’ αυτούς που βρίζουν τους δικαστικούς αγώνες να έχεις δίκιο, Δούρειε,  όμως όσον αφορά το ΣΕΚΕΣ αυτό που καταγγέλλει είναι η ανυπαρξία πραγματικών συνδικαλιστικών αγώνων και η χρήση των δικαστικών προσφυγών ως άλλοθι γι’ αυτό. Με τη διαστρέβλωση των θέσεων μας δε θα δικαιωθείτε.
Εμείς δεν αμφισβητούμε το δικαίωμα των δικαστικών προσφυγών, καταγγέλλουμε όμως κατηγορηματικά τη στάση της πλειοψηφίας της ΟΜΕ και των συλλόγων που καλύπτουν τη συνδικαλιστική ανυπαρξία τους ή και τη συνδιαλλαγή τους με διοίκηση-κυβέρνηση και δικηγόρους, μέσω των δικαστηρίων.
Υ.Γ. Που είναι αναρτημένες οι φωτογραφίες με το πανό και το ενωτικό μπλοκ της Ομοσπονδίας;
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ


========================================================================== 

ΕΠΕΙΔΗ Ο  Γενικός Γραμματέας ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΟΜΕ/ΕΥΔΑΠ ΧΡ. ΚΙΟΣΗΣ

Ο τεως  Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων Ευδαπ και ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΟΜΕ/ΕΥΔΑΠ ΧΡ. ΚΙΟΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… Μακριά από κομματικές εξαρτήσεις … ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, μπορούμε να ανατρέψουμε τα Μνημόνια και τις επιταγές της ΤΡΟΪΚΑ !!!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 =-ΔΟΥΡΕΙΟΣ-=