animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΕΤ Εντυπωσιακή άνοδος των δυνάμεων της ΔΑΚΕ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ στο ΤΥΠΕΤ Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους


Αθήνα, 14 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσιακή άνοδος των δυνάμεων της ΔΑΚΕ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ στο ΤΥΠΕΤ
Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στο ΤΥΠΕΤ επιβράβευσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο το υπεύθυνο και ουσιαστικό συνδικαλιστικό έργο της ΔΑΚΕ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Ο διπλασιασμός των δυνάμεών της συνιστά μια μεγάλη νίκη δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ισχυρή παρακαταθήκη για ένα βιώσιμο και αυτοδιοικούμενο ΤΥΠΕΤ.

Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, στους συναδέλφους για την πολύτιμη, γόνιμη και εποικοδομητική τους παρουσία που αναγνωρίστηκε εμπράκτως από την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιέβαλαν οι εργαζόμενοι στο ΤΥΠΕΤ.

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. συνεχίζει την ανοδική της πορεία στους χώρους δουλειάς όπως επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών σε όλες τις βαθμίδες του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Οι θέσεις μας δικαιώνονται και η απήχησή των παρεμβάσεών μας αυξάνεται κατακόρυφα, η ακηδεμόνευτη δράση και η ανεξάρτητη στάση μας αναγνωρίζονται καθολικά.

Η Παράταξή μας ακολουθεί -μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και αλλότριες σκοπιμότητες- μια διαδρομή καταξίωσης στην ελληνική κοινωνία, με εναλλακτικές προτάσεις, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις δίπλα στον κόσμο της μισθωτής εργασίας και τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι εργαζόμενοι, άλλωστε, αποτελούν τη μοναδική νομιμοποιητική μας βάση. Από αυτούς εκλεγόμαστε, αυτούς εκπροσωπούμε και μόνο σε αυτούς λογοδοτούμε.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.