Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 23/10/2013 Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ … “ΧΑΟΥΣ” ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ & ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ…

 
Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ
του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ.Κιουτσούκη


Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ … “ΧΑΟΥΣ”
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ & ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ
ΑΙΣΧΟΣ…

Ο αρχιτέκτονας του ΧΑΟΥΣ, ο άνθρωπος που μαζί με τον Σημίτη μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στο Ευρώ, ο υπάλληλος του ΣΕΒ που κάθε πρόβλεψή του ήταν λανθασμένη και ο μόνος στόχος του ήταν να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των βιομηχάνων, ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ που προμήθευε με λανθασμένα στοιχεία το Δ.Ν.Τ., την Ε.Ε. και την Ε.Κ.Τ. με συνένοχο τον Παπαδήμο, ο σημερινός ΔΟΤΟΣ Υπουργός Οικονομικών με τις διαχρονικές ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ τολμά και μιλά για Πατρικίους και Πληβείους όταν έχει μεγάλη ευθύνη μαζί με τον Βενιζέλο, τον Λοβέρδο και τον Κουτρουμάνη, για το ΧΑΟΣ που δημιουργήθηκε στα ταμεία με το κούρεμα των αποθεματικών τους, την μειωμένη χρηματοδότησή τους και την έλλειψη πόρων λόγω της κατακρήμνισης των μισθών, ακόμη και όταν η TASKFORSE μιλά για πενία της Ελληνικής Κοινωνίας, από την εφαρμογή του αδιέξοδου προγράμματος.

Αυτός που έχει την πλήρη ευθύνη για την κατάρρευση της οικονομίας και την διάλυση της κοινωνίας εμφανίζεται ως άλλος Πάγκαλος σε ένα διαφορετικό “Μαζί τα φάγαμε” και καταγγέλλει τους εργαζόμενους γιατί εργάζονται “μόνο” 35 χρόνια και γιατί διεκδικούν αξιοπρεπή σύνταξη!!!

Κατά τον Κύριο αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει να εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο, και μέχρι τα 70 τους χρόνια να αμείβονται με ένα πιάτο ΦΑΪ για να έχουν υπερκέρδη τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του και οι συνταξιούχοι να μην λαμβάνουν σύνταξη, την οποία πληρώνουν επί 35-40 χρόνια, αλλά να σιτίζονται στις εκκλησίες, για να μπορεί να μοιράζει χρήματα στους κάθε λογής αεριτζήδες αλλά κυρίως για να ΠΛΗΡΩΝΕΙ τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ που απομυζούν το αίμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού.

Ο Πρωθυπουργός οφείλει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να απομακρύνει από τον υπουργικό θώκο τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ των ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ, τον ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ του ΧΑΟΥΣ, τον Εμπνευστή των ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ του ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ, τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ του υπόδικου ΓΕΩΡΓΙΟΥ και των ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ…τον ΕΦΙΑΛΤΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ κε ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…