animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

120 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΥΔΑΠ: Η προκήρυξη και η αίτηση (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)


EYDAPΗ ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι (120) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, εντός του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 

Καταμέτρησης & Ελέγχου Καταναλώσεων Αθηνών
28 ΔΕ Καταμετρητών
Καταμέτρησης & Ελέγχου Καταναλώσεων Πειραιώς
22 ΔΕ Καταμετρητών

Υπηρεσίες Αθηνών
43 ΥΕ Εργατών

Υπηρεσίες Πειραιά
27 ΥΕ Εργατών


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ε.ΥΔ.Α.Π Α.Ε Ωρωπού 156, Τ.Κ.11146-Γαλάτσι, Υπηρεσία Γενικής Γραμματείας, υπόψιν κας Ευμορφίας Μπούρα (τηλ. επικοινωνίας: 210-2144370). Πληροφορίες θα δίνονται από την Υπηρεσία Προσωπικού στα τηλέφωνα: 210-2144068, 248, 075 & 226.


Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κεντρικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ (επί της οδού Ωρωπού -156), Γαλάτσι στα περιφερειακά καταστήματα της ΕΥΔΑΠ όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηνών, Γαλατσίου και Πειραιώς που εδρεύουν οι αναφερόμενες υπηρεσίες μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη στις εφημερίδες.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 15 έως 24 Οκτωβρίου.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΑΙΤΗΣΗ