Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

ΕΥΔΑΠ 3o Φεστιβάλ Φράγματος Μαραθώνα

 Για τρίτη χρονιά, η ΕΥΔΑΠ διοργανώνει το Φεστιβάλ Φράγματος Μαραθώνα, μια γιορτή για το νερό και το περιβάλλον, αλλά και για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον Άνθρωπο.

Η μεγάλη αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 από τις 9.00 το πρωί ως τις 18.00 το απόγευμα και είστε όλοι καλεσμένοι!

Ο πετυχημένος θεσμός της ΕΥΔΑΠ – που έχει βραβευθεί με διεθνή διάκριση το 2010 - καλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να περάσουν μια δημιουργική ημέρα σε ένα μοναδικό τοπίο κοντά στη φύση.

Οι εγκαταστάσεις μας στη Λίμνη και το Φράγμα Μαραθώνα θα ανοίξουν ειδικά για αυτή τη μεγάλη γιορτή, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους Αθηναίους να επισκεφθούν έναν τόπο απαράμιλλης ομορφιάς.

H φετινή εκδήλωση, που συμπίπτει με το Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό, εμπλουτίζεται με νέες δράσεις και με τη συμμετοχή φορέων, όπως ο Δήμος Μαραθώνα, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν.Μάκρης-Μαραθώνος και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και κοινής δράσης για το νερό, το περιβάλλον, τον Άνθρωπο.

Σας περιμένουμε όλους!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων