animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!!

www.apospasma.gr
ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!!
Με σχόλια που δεν μπορούν να αναπαραχθούν «επιτέθηκαν» χρήστες του Facebook στο προφίλ της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, μετά τα σκληρά της λόγια για το ελληνικό αδιέξοδο.
Αργότερα, η επικεφαλής του ΔΝΤ επανήλθε με «διευκρινιστικό σχόλιο» στη σελίδα της, στην οποία υπογραμμίζει τη συμπάθειά της στους Έλληνες και την ανάγκη «να αναλάβουν όλοι στην Ελλάδα το μερίδιο της ευθύνης τους και ιδιαίτερα οι πιο προνομιούχοι, ειδικά στην πληρωμή φόρων».
Σε δηλώσεις της στον Guardian, μεταξύ αναφορών για ανάληψη ευθυνών και της ανάγκης για πληρωμή φόρων από όλους, η επικεφαλής του Ταμείου είχε μιλήσει για τα προβλήματα στην φαρμακευτική περίθαλψη και τον... Νίγηρα.
Μέχρι τις 8, τα σχόλια στην πρώτη ανάρτηση του προφίλ της Λαγκάρντ στο Facebook έφταναν τα 2.000 και μεγάλο μέρος τους ήταν στην ελληνική γλώσσα. Τις σποραδικές νηφάλιες αντιδράσεις έπνιγαν όμως τα σχόλια στα ...«γαλλικά».
Στις 8, το προφίλ της Λαγκάρντ ανανεώθηκε με την εξής ανάρτηση:
«Όπως έχω πει αρκετές φορές, τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Για αυτό και το ΔΝΤ στηρίζει την Ελλάδα στην προσπάθειά της να ξεπεράσει την παρούσα κρίση και να επιστρέψει στο μονοπάτι της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της σταθερότητας».
»Σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας είναι να αναλάβει δίκαια ο καθένας το μερίδιο του φορτίου που του αναλογεί, ιδιαίτερα οι πιο προνομιούχοι και ειδικά όσον αφορά την πληρωμή φόρων. Αυτό τόνιζα μιλώντας στον Guardian».
Πατήστε για το Facebook της Κριστίν Λαγκάρντ: Εδώ facebook.com