animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ!

www.apospasma.gr
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ!
Διαψεύδει ο Φαήλος τις φήμες περί αποχώρησης του από την ΝΔ, μετά την προσχώρηση στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.Όπως είπε , μεταξύ άλλων, στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου:
"Στο Μέτωπο αυτό, υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, χωράνε φιλελεύθεροι λαϊκοί δεξιοί, νεοφιλεύθεροι, εθνικιστές, το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, οι μη «κολλημμένοι» της Αριστεράς. Οφείλουμε να παραμερίσουμε τις διαφορές μας και να φράξουμε τον δρόμο στους ατζέντηδες των λαθρομεταναστών και των δουλεμπόρων, στους ηθικούς αυτουργούς της Υπατίας, στους υποκινητές των «μαϊμού» Δεκεμβριανών, σε αυτούς που θέλουν να «καταγγείλουν» το Μνημόνιο, αφού το επανεξετάσουν, αν δεν το επαναδιαπραγματευθούν με τον εαυτό τους και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και θα προσλάβουν 100.000 δημοσίους υπαλλήλους, θα νομιμοποιήσουν μαζικά όλο το κατσαπλιάδικο της Ασίας, θα καταργήσουν την στρατιωτική θητεία και θα αναγνωρίσουν τους επιγόνους του κολλητού του Χίμλερ, του Ιβάν Μιχαήλοφ, ως Μακεδονική Δημοκρατία της Μακεδονικής Μακεδονίας.

Δεν νοείται πατριωτική ψήφος ή ψήφος διαμαρτυρίας, η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρει ο νεοκομμουνιστικός αχταρμάς του ΣΥΡΙΖΑ το μπόνους των 50 εδρών. Στην προσπάθεια αυτή δεν με χωρίζει απολύτως τίποτα με την Ντόρα, τον Καρατζαφέρη, με όσους επιστρέφουν τρέχοντας από τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή. Οι διαφορές μας ορατές και κραυγαλέες. Πχ δεν θα συμφωνήσω ποτέ με την κυρία Μπακογιάννη για το Σχέδιο Ανάν, δεν θα ξεχάσω την στάση της απέναντι στον αείμνηστο Εθνάρχη Τάσσο Παπαδόπουλο, δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ στην ενδεδειγμένη στάση της χώρας απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό, για τις σχέσεις με την Ρωσία και άλλα ζητήματα. Σίγουρα όμως συμφωνούμε, όπως και με πολλούς άλλους, από την Δεξιά ως τις παρυφές της Αριστεράς, ότι η χώρα ΔΕΝ πρέπει να παραδοθεί σε τυχοδιώκτες.

ΥΓ. Όσον αφορά μερικούς σχολιαστές που βρίζουν κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, τους υπολήπτομαι λιγότερο κι από αδέσποτο σκύλο. Και φυσικά ζητώ συγγνώμη από τα σκυλιά, που είναι υπέροχα ζώα. Είσαστε πάντα τόσο παλληκάρια ή μόνο με ψευδώνυμο και παντόφλες πίσω από το πληκτρολόγιο; Όποιος θέλει, η διεύθυνση μου είναι στους καταλόγους, ας έρθει να μου πει φάτσα κάρτα τις ύβρεις του. Έτσι για να δούμε πόσο μάγκες είσαστε"