animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

TA NEOΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ..

 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Αν και σήμερα περίμενα ότι θα είχα ενημέρωση από το οικονομικό επιτελείο της ΕΥΔΑΠ ,δυστυχώς συνάντησα στόματα "ερμητικά" κλειστά...
Άραγε τι μας κρύβουν τελικά.Είναι δυνατόν οι οικονομικοί Δ/ΝΤΕΣ  να πηγαινοέρχονται στην ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ και εμείς να μην γνωρίζουμε τίποτα.
Δεν πρέπει επιτέλους να μάθουμε τι πρόκειται να γίνει με τους μισθούς μας...
Τα όποια μυστικά υπάρχουν θα τα μάθουμε στο τέλος....
Δεν πρέπει να κάνουμε ένα προγραμματισμό και εμείς.
Δεν πρέπει να ξεσηκωθούμε...Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες......
Οι Δ/ΝΤΕΣ δεν πρέπει να μάθουν να λειτουργούν σαν συνάδελφοι:?...να μας ΄πουν "αύριο"  κιόλας.
Και για να μην ξεχνάμε: η τωρινή κυβέρνηση είναι πιο επικίνδυνη από όλες τις προηγούμενες και αυτό γιατί τα μέτρα που θα φέρει θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τους μισθούς μας..

Η κυβέρνηση θέλει να μας γυρίσει στους μισθούς του 2009.Να θυμίσουμε στους" διαχειριστές " των οικονομικών μας ότι η ΕΥΔΑΠ, το 2009 είχε περίπου 3300 άτομα ενώ σήμερα είμαστε περίπου 2700.
Από την ΕΥΔΑΠ αποχώρησαν 700 περίπου άτομα τα οποία ήταν υψηλόμισθα λόγω των χρόνων προϋπηρεσίας και ελάφρυναν οικονομικά το μισθολόγιο. Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσουμε τις περικοπές των δώρων και την προηγούμενη μείωση η ΕΥΔΑΠ έχει μειώσει μέσα σε δύο χρόνια το μισθολόγιο της κατά 36% το λιγότερο.
Επομένως η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΎΝ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ.....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΧΕΡΙ ¨ΑΝ ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ"  ΣΕ
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΧΉ....        ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ      .....