animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


 Αθήνα, 16.11.2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σημερινή ημέρα τιμής, στη μνήμη αυτών που αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και την απαίτηση των Ελλήνων για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, εορτάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες για τον Λαό και την Ελλάδα.
Το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι σήμερα επίκαιρο κάθε άλλο παρά ποτέ!!! Δυστυχώς κάποιοι…αγωνιστές εκείνης της γενιάς, που συνέβαλαν τότε τα μέγιστα για την πτώση της δικτατορίας, σήμερα ανέχονται και αποδέχονται ελαφρά τη καρδία την επιβαλλόμενη από τους “Eταίρους” μας στην Ε.Ε ολοκληρωτική καθεστωτική οικονομική πολιτική.
Οι Έλληνες πολίτες, βιώνουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα αυτής της αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής, η οποία φτωχοποίησε το σύνολο της κοινωνίας και κατέστησε την χώρα ουραγό και ζητιάνο στην Ευρώπη, πληρώνοντας και πάλι το μάρμαρο των λαθών που διαπράχθηκαν.
Το πολιτικό σύστημα δυστυχώς ηττήθηκε κατά κράτος από τους ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ και τις ΑΓΟΡΕΣ μιας και δεν μπόρεσε να “ρυθμίσει” τις παρεμβάσεις τους, αλλά παρ΄ όλα αυτά συνεχίζει στην ακατανόητη… λογική των ΜΕΤΑ-ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ!!!
Σε αυτή την παγκόσμια οικονομική πολιτική η οποία δεν διαφέρει από τις πολιτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων και που τα αποτελέσματά της είναι τραγικά για τους λαούς, τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι αλλά κυρίως οι νέες και οι νέοι του τόπου μας, θα απαντάμε με δυναμικές κινητοποιήσεις και αγώνες μέχρι τελικής ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ.
Αγωνιζόμαστε για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Αγωνιζόμαστε για ισονομία-ισοπολιτεία
Αγωνιζόμαστε για σταθερή και μόνιμη εργασία
Αγωνιζόμαστε για μια πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο
Γιατί πάνω από τα κέρδη, τους αριθμούς και τις αγορές βρίσκονται οι ανθρώπινες ζωές!!! Πάνω από τους αριθμούς, βρίσκεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η διάσωση και η επιβίωση των οικογενειών μας.
Όσοι παραποιούν το μήνυμα των Ελλήνων που ξεχύνονται καθημερινά στους δρόμους, όσοι δεν έχουν λάβει το μήνυμα και την απαίτηση για “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ” και συνεχίζουν να εφαρμόζουν πολιτικές αδιέξοδες και καταστροφικές, σύντομα θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων.
Συμμετέχοντας στον 3ημερο εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου αποτείνουμε φόρο τιμής στους ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ εκείνης της γενιάς, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε αυτούς που δεν σκύβουν ούτε και σήμερα το κεφάλι στο αδυσώπητο σύστημα, και στην επιβαλλόμενη οικονομική χούντα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ
ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΧΡΕΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ