animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ έγινε ανάδοχος παιδιού στην Αctionaid

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π.
Σε εφαρμογή σχετικής Απόφασης του ΔΣ το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, έγινε ανάδοχος παιδιού.
Η κίνηση αυτή του ΠΚΕ ΕΥΔΑΠ είναι ένα ακόμα δείγμα της εξωστρέφειας του Συλλόγου μας και της ανάληψης της ευθύνης μας έναντι όλων των συνανθρώπων μας ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.  Στις κοινωνικές δράσεις μας  για στήριξη των προσφύγων, διαφόρων ιδρυμάτων, της αναδοχής κλπ, σύντομα θα προστεθούν και άλλες και για αυτό η ενεργός συμμετοχή όλων είναι αναγκαία.
Με μεγάλη μας χαρά στηρίζουμε όχι το συγκεκριμένο παιδί αλλά ολόκληρη την κοινότητα στην οποία μένει  και η οποία έχει μεγάλες ανάγκες από βασικά πράγματα που για μας θεωρούνται αυτονόητα και δεδομένα.
Από τον Ιανουάριο του 2016 λοιπόν όλα τα μέλη του Συλλόγου καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΕΥΔΑΠ την μικρή Μπιν Ταν!
Η μικρή περιμένει από τους αναδόχους της να επικοινωνούν μαζί της μέσω αλληλογραφίας καθώς αυτό της δίνει μεγάλη χαρά.  Κάθε ένα από τα μέλη μας μπορεί να στείλει ένα σύντομο μήνυμα στα αγγλικά για την μικρή Μπιν Ταν.
Τα μηνύματα σας θα συγκεντρώνει η συνάδελφος Μαίρη Τσάμη στο e-mail mtsam@eydap.gr και θα φροντίζει να φτάνουν στον προορισμό τους.  Κάθε γράμμα που θα στέλνει η μικρή μας φίλη θα κοινοποιείται σε όλους σας.
Το πρώτο μήνυμα μας το περιμένει με ανυπομονησία για αυτό μην αργείτε! Πάρτε μολύβι και χαρτί.