animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Επιστροφή στις εργολαβίες της ΕΥΔΑΠ κάνει η ΔΙΑΤΜΗΣΗ

Η «Διάτμηση» αναλαμβάνει το έργο «Τοποθέτηση Νέων Παροχών και Εργασίες Δικτύου Ύδρευσης σε Περιοχές Αρμοδιότητας Τομέα Πειραιά της ΕΥΔΑΠ», έπειτα από διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν επτά συνολικά εργοληπτικές εταιρίες

Επιστροφή στις εργολαβίες της ΕΥΔΑΠ κάνει η ΔΙΑΤΜΗΣΗ ύστερα από το «σεισμό» που προκάλεσε προεκλογικά η σχέση της με τις εργολαβίες της δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης. Η εταιρεία που ίδρυσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ανακηρύχτηκε μειοδότης σε νέα εργολαβία της ΕΥΔΑΠ.

Η εταιρεία συνεχίζει το σερί των εκπτώσεων, κερδίζοντας το διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ συνολικού ύψους 4,9 εκ. ευρώ με έκπτωση 59,20%. Ετσι η ΔΙΑΤΜΗΣΗ ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης στο διαγωνισμό και εκκρεμεί η έγκριση του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να κατακυρωθεί το έργο στην εταιρεία.

Η ΔΙΑΤΜΗΣΗ μετά την αναμενόμενη έγκριση του ΔΣ, αναλαμβάνει το έργο "Τοποθέτηση Νέων Παροχών και Εργασίες Δικτύου Ύδρευσης σε Περιοχές Αρμοδιότητας Τομέα Πειραιά της ΕΥΔΑΠ", διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχαν επτά συνολικά εργοληπτικές εταιρίες.

Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση νέων παροχών, οι οποίες εκτιμάται να απορροφήσουν περίπου το 25% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου, στο οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η τοποθέτηση περί των 2.000 νέων παροχών. Το 60% του συνολικού προϋπολογισμού, θα αφορά σε εργασίες στοχευμένων και επειγουσών αντικαταστάσεων δικτύου, εκτιμώμενου μήκους περί τα 20 km, όπου απαιτηθεί βελτίωση αυτού, και οι εν λόγω εργασίες θα συνοδεύονται από τις απαραίτητες εξυγιάνσεις των παροχών, προκειμένου το νέο δίκτυο να είναι πλήρως ανακατασκευασμένο και λειτουργικό".

http://www.protothema.gr/economy/article/548925/neo-ergo-tis-eudap-upsous-49-ekat-anelave-i-diatmisi/