animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ - ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

20  Ιανουαρίου 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Με αφορμή ανάρτηση του ΣΕΚΕΣ της 19/1/2016, καταγγέλουμε την απαράδεκτη και πρωτοφανή «συνδικαλιστική» πρακτική της στοχοποίησης συναδέλφων στα Περιφερειακά Γραφεία.

Έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίζουν «ρετιρέ» όλους τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις στους μισθούς τους. 

Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των εργαζομένων από τον Υπουργό, επειδή εφάρμοσαν τις σχετικές αποφάσεις της Διοίκησης.  Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι την αποκλειστική ευθύνη των αποφάσεων για τη λειτουργία της Εταιρείας έχει η εκάστοτε Διοίκηση και οι αρμόδιοι Γενικοί Διευθυντές. 

Το ΣΕΚΕΣ αντί να λειτουργεί ως γραφείο τύπου της Διοίκησης και γραφείο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, ας ασχοληθεί έστω μια φορά με τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων στα Περιφερειακά Γραφεία, που ευσυνείδητα εργάζονται σκληρά στην πρώτη γραμμή και είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, καθώς έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τους πολίτες που βιώνουν τις δραματικές συνέπειες των πολιτικών της κυβέρνησης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αγγελάκης Μανώλης
Ο Γεν. Γραμματέας
Κιόσης Χρήστος