animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Αρπάζουν και τα τελευταία ταμειακά διαθέσιμα από την ΕΥΔΑΠ

26 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρπάζουν και τα τελευταία ταμειακά διαθέσιμα από την ΕΥΔΑΠ

Η κυβέρνηση, όπως πέρσι τέτοια εποχή έτσι και φέτος, σαρώνει και τη λιγοστή ρευστότητα που έχει απομείνει από τα νοσοκομεία, τον ΟΑΕΔ, τον ΕΟΠΥΥ και τη Βουλή. Δυστυχώς δεν μαθαίνουν από τα τραγικά λάθη τους που ζημίωσαν τους πολίτες και οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και στην υπογραφή ενός ακόμα μνημονίου.
Η Διοίκηση Μπενίση – Παπαδόπουλου, εφαρμόζοντας πιστά τις κυβερνητικές εντολές, με τρόπο αιφνιδιαστικό και με συνοπτικές διαδικασίες, κινούμενη στα όρια της νομιμότητας, με την Απόφαση ΔΣ 18897/22.4.2016 αυξάνει τα ταμειακά διαθέσιμα της ΕΥΔΑΠ που ήδη έχει τοποθετήσει στη διάθεση της κυβέρνησης και των δανειστών, από τα 168 εκ. ευρώ στα 192 εκ ευρώ.  Υπενθυμίζουμε ότι τα διαθέσιμα της ΕΥΔΑΠ έχουν μειωθεί μετά την «επιτυχημένη επένδυση» στην Τράπεζα Αττικής.
Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ στις 22.4.2016 ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων, κ. Αγγελάκης Μανώλης, καταψήφισε το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ευθύνες της Διοίκησης για την εικόνα και τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ τον τελευταίο χρόνο είναι προφανείς.
Καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και επισημαίνουμε τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν για την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ