animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

.....σας καλωσορίζουμε στην νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της Ε.ΥΔ.Α.Π. (ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ).


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, είναι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση να σας καλωσορίζουμε στην νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της Ε.ΥΔ.Α.Π. (ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ).
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη δικτυακή "πύλη", ευχάριστη καιφιλική, προσφέροντας πολλές δυνατότητες ενημέρωσης και επικοινωνίας, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να πληροφορηθεί για τα τρέχοντα θέματα και τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.
Με τη δημιουργία της ιστοσελίδας εγκαθιδρύουμε μια νέα δυνατή γέφυρα επικοινωνίας με όλους τους Εργαζόμενους της Ε.ΥΔ.Α.Π., καθώς και με άλλα οργανωμένα σύνολα που έχουν κοινούς στόχους και επιδιώξεις με αυτούς της Ομοσπονδίας μας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς για να καταστεί πραγματικά χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης. Θα υπάρχουν διαρκείς αναβαθμίσεις, με σκοπό την ορθότερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.


Μία ιστοσελίδα δεν πρέπει να δείχνει μόνο αλλά να είναι και σύγχρονη!
Αυτό θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε με την νέα ιστοσελίδα της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, με την παράθεση σύγχρονων απόψεων για την ορθή και εύρυθμη λειτουργία του Συνδικάτου, την συλλογική επίλυση των κοινών προβλημάτων, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κεκτημένων, του επαγγέλματός μας, αλλά και τις μελλοντικές μας επιδιώξεις.
Στην εποχή που το internet είναι ηγέτης στην επικοινωνία και στην προώθηση ιδεών και απόψεων, η Ομοσπονδία μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτόν τον χώρο. Αυτό υπήρξε το βασικό μας κίνητρο της ανανέωσης και της εμφάνισης, αλλά και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.
Με την νέα ιστοσελίδα θέλουμε να είμαστε διαρκώς κοντά σε όλους τους συναδέλφους, που την επισκέπτονται, την κάθε στιγμή και ώρα, θέλουμε να γνωρίζουν τις απόψεις και το έργο μας, χωρίς να χρειάζεται γι’ αυτό η παρέμβαση τρίτων (καλόπιστων ή και μη).


Προσπαθώντας να κερδίσουμε το μέλλον με τα εργαλεία του σήμερα, σας καλωσορίζουμε στην νέα ιστοσελίδα της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ.


Για το Δ.Σ. της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΝΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ