animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΚΟ ΝΔ ΕΥΔΑΠ 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


  Το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν ένα συνέδριο διαφορετικό από τα προηγούμενα.
   Οι σύνεδροι και τα στελέχη με τη μαζική και ενθουσιώδη συμμετοχή τους έδωσαν τη θετική τους ενέργεια, σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα. Ένας άνεμος δημιουργικής αλλαγής φυσά πλέον.
  Η κυβέρνηση  που ευτέλισε κάθε έννοια ελπίδας και αισιοδοξίας είναι λογικό να τρέμει καθώς αντιλαμβάνεται ότι το ρολόι για την απομάκρυνση της από την εξουσία μετρά ανάποδα.  Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τη χώρα και τη δημοκρατία.
  Η Νέα Δημοκρατία με τον νέο αρχηγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι έτοιμη να βγάλει την Ελλάδα  από το αδιέξοδο, με προτάσεις τολμηρές και πρόγραμμα ρεαλιστικό.  Προτάσεις που αποδεικνύουν ότι έχουμε το δικό μας εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της πατρίδας μας.
  Το 10ο Συνέδριο προχώρησε σε σημαντικές καταστατικές αλλαγές. Θωράκισε θεσμικά το κόμμα μας.  Πήραμε τις αποφάσεις μας δημοκρατικά, όπως επιβάλλει η παράδοσή της μεγαλύτερης και συνεπέστερης δημοκρατικής παράταξης. Τολμήσαμε να θεσμοθετήσουμε καινοτομίες μοναδικές για τα δεδομένα του ελληνικού πολιτικού συστήματος.  Θητεία στον πρόεδρο, μικρότερα όργανα, διαφάνεια στα οικονομικά, λογοδοσία στα μέλη μας, αξιολόγηση παντού.  Οι πολίτες συνειδητοποιούν πλέον ότι η ΝΔ είναι η δύναμη που μπορούν να εμπιστευτούν και ξέρουν καλά πως  μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.
  Αλλάξαμε το Κόμμα μας και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα.  Είμαστε ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, με όργανα που λειτουργούν. Ένα κόμμα που ανήκει στα μέλη του. Που μιλά με τους πολίτες. Που διαμορφώνει μαζί τους την πολιτική.
  Οι πολίτες τώρα συνειδητοποιούν τα ψεύδη και τις επιπτώσεις διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  Φοροκαταιγίδα, φτωχοποίηση, ασφυξία.  Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ζητά λύτρωση από το ψέμα και την ανικανότητα και προσδοκά να τελειώσει ο κατήφορος.  Ζητά απεγνωσμένα οξυγόνο.  Η κυβέρνηση των λαϊκιστών μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.  Μας δίχασε.  Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά ενωμένοι.
  Η ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία είναι ο κύριος εκφραστής, του χώρου της λογικής και του μέτρου.

  Κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη για την εκλογή των μελών για την νέα Πολιτική Επιτροπή, που είναι το ανώτατο όργανο του κόμματος, εκλέχτηκε και ο συνάδελφος Αγγελάκης Μανώλης. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΟ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΔΑΠ