Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗ SUEZ

15 Δεκεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗ SUEZ
Μετά τα 14 αεροδρόμια, τα λιμάνια και τον ΑΔΜΗΕ έρχεται η ώρα για την κυβέρνηση να εξαργυρώσει άμεσα όλα τα γραμμάτια προς τους δανειστές.
Είναι βέβαιο ότι την επίσκεψη του Ολάντ στη χώρα μας θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά, αφού οι «επενδυτές» που είχε φέρει τότε μαζί του, θέλουν να αρπάξουν ότι έχει αξία στη χώρα μας, ακόμα και το φυσικό αγαθό, το νερό.
Η «αριστερή» Διοίκηση, που μέχρι πρότινος δήλωνε παντού ότι θα υπερασπιζόταν το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ, στρώνει κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τη Γαλλική SUEZ που ως γνωστό έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το νερό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ., σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΕΥΔΑΠ, η Διοίκηση υποδέχεται τους γαμπρούς για την πολύφερνη νύφη.  Μετά τους Ισραηλινούς και τους Αιγύπτιους ήρθε η ώρα και των Γάλλων να δουν από κοντά τι θα αγοράσουν.   Ελπίζουμε ότι τα υπηρεσιακά στελέχη δεν θα νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους αυτήν την επίσκεψη, αφού είναι προφανές ότι αυτό που υλοποιείται αυτή τη στιγμή είναι το σχέδιο του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. 
Η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ, έχουν χρέος να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη βάζοντας ένα οριστικό τέλος στα σχέδια της Κυβέρνησης.  Αφού δεν σέβονται την Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφού δεν σέβονται τον εαυτό τους που άλλα υπόσχονταν κι άλλα κάνουν, ας σεβαστούν τους πολίτες που στην μεγάλη πλειοψηφία τους είναι αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του νερού.


ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΙΣ 9.30 ΣΤΟ ΚΤΊΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΟΔΙΚΕΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ.


Η ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ