animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Attica Bank: Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου μπαίνουν στην αύξηση και ΔΕΚΟ;;;;;;;;;;;;;

Η επιτυχία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ATTICA BANK, περνάει και  μέσα από την απόφαση για συμμετοχή σε αυτήν και Δημοσίων Επιχειρήσεων, όπως η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΤΑ και η  ΔΕΗ.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να “καλυφθούν” οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ, προκειμένου να καταλήξουν σε θετική απόφαση, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!
Δεν αποκλείεται να δοθεί σιωπηρή παράταση πέραν της Παρασκευής,  μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, για την ΑΜΚ, μετά από διαβουλεύσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Η Attica bank αναζητά στην ΑΜΚ  748,73 εκατ ευρώ εκ των οποίων τα 584 εκατ αφορούν το βασικό σενάριο. Το ΤΣΜΕΔΕ, το Ταμείο των Μηχανικών, εξασκελί πλήρως τα δικαιώματά του στην αύξηση και κρατάει την πλειοψηφία των μετοχών.
Η προοπτική υπερκάλυψης του βασικού σεναρίου από εγχώριους επενδυτές, εταιρείες και φορείς που θα διευρύνουν τη μετοχική βάση της Attica Bank  λειτουργεί  ενθαρρυντικά για την εισροή κεφαλαίων από ένα ή δυο funds στο πλαίσιο διακρατικών συμφωνιών, εξέλιξη η οποία όμως θα πιστοποιηθεί την τελευταία στιγμή.
Σημειώνεται ότι η μετοχή διαπραγματεύτηκε στο Χρηματιστήριο σήμερα στα 0,2220 ευρώ και η τιμή της αύξησης είναι στα 0,30 ευρώ.

Συναντήσεις με τον Γ.Στουρνάρα
Λεπτομέρειες για την επόμενη ημέρα της Attica Bank, τη διοικητική και λειτουργική αναδιάρθρωσή της καθώς και την πορεία της αύξησης κεφαλαίου συζήτησαν σήμερα σε συνάντησή τους με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο πρόεδρος της Attica Bank, Γιάννης Γαμβρίλης, ο διευθύνων σύμβουλος, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κεντρικός τραπεζίτης ενημέρωσε εκτενώς τον επικεφαλής του ΤΕΕ και τη διοίκηση της τράπεζας, για τις επιλογές της επόμενης ημέρας, ανάλογα με το ποσοστό κάλυψης της αύξησης κεφαλαίου.
 BankWars