animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΟ Ν. Δημοκρατίας ΕΥΔΑΠ

ΕΚΟ Ν. Δημοκρατίας ΕΥΔΑΠ                                                                                  ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Έλληνα πολίτη, συνάδελφε,

Καθώς περιμένεις στην ουρά μπροστά από την κλειστή τράπεζα, καθώς αγωνιάς για την επόμενη μέρα, καθώς με ψυχραιμία αντιμετωπίζεις την κατάσταση που σε έφερε η μοιραία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σκέψου ότι αυτό που ζεις είναι αυτό ακριβώς που σου υποσχέθηκαν, παρόλο που το έκρυβαν προσεκτικά. 

Η μόνη φορά που επιβεβαιώθηκε ο Βαρουφάκης  είναι όταν δήλωνε προεκλογικά ότι : «ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να υποσχεθεί στον ελληνικό λαό «δάκρυα και αίμα». 

Η Ελλάδα χρεοκόπησε στα χέρια τους.  Μας χρεοκόπησαν συνειδητά εφαρμόζοντας το σχέδιο που οι ίδιοι υπέγραψαν το Φεβρουάριο του 2015. Κι αφού σε εγκλώβισαν σε καθεστώς χρεοκοπίας, προσπαθούν να σε πείσουν ότι όλα είναι καλά την ίδια ώρα που σε εγκλωβίζουν σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα χωρίς κανένα νόημα και σε καλούν να απαντήσεις σε ένα ανύπαρκτο ερώτημα.  Το πραγματικό ερώτημα που καλείσαι να απαντήσεις στο έχει πει ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών μόλις ένα μήνα πριν : «το δημοψήφισμα θα είναι ευρώ ή δραχμή»! 

Οι ίδιοι άνθρωποι που σου έταξαν ότι οι δε θα γίνει δημοψήφισμα, ότι δεν θα κλείσουν οι τράπεζες, ότι δεν θα μπει έλεγχος κεφαλαίων και ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε σήμερα σου «εγγυώνται» μια καλή έκβαση αρκεί να τους στηρίξεις ακόμα μια φορά.  Λένε ψέματα ακόμα και τώρα και δεν θα σταματήσουν.  Ήδη κάνουν σαφές ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έχουν σκοπό να γαντζωθούν στην εξουσία πάση θυσία.  Τη δικιά σου θυσία!

Δεν αντέδρασες Έλληνα τόσες μέρες μπροστά στην εξαθλίωση και την Εθνική ταπείνωση.  Δεν αντέδρασες Έλληνα στην προσπάθεια τους να σε διχάσουν.  Δεν αντέδρασες Έλληνα όταν ο Πάνος Καμμένος μπροστά στον κ. Τσίπρα, σου έλεγε από τηλεοράσεως ότι «ο στρατός εγγυάται την τήρηση της τάξης στο εσωτερικό της χώρας»!  Εσύ που ανατρίχιασες γιατί αυτά τα λόγια τα έχεις ξανακούσει μόνο το 1967.  Δεν αντέδρασες και αυτό οδήγησε τον κ. Λαπαβίτσα να δηλώνει ότι αρχίζεις να συνηθίζεις την εξαθλίωση.  Τώρα είναι ώρα πια να αντιδράσεις!  Μπορείς να πάψεις πια να είσαι το πειραματόζωο στα χέρια τους.

Έλληνα, εσύ αγωνίστηκες για την ελευθερία και τη δημοκρατία που σήμερα καταλύονται στα χέρια επίδοξων δικτατορίσκων όπως η Κωνσταντοπούλου, ο Καμμένος και ο Φίλης!  Εσύ αγωνίστηκες για Δημοκρατία και Ελευθερία! Εσύ αγωνίστηκες για να μπεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να ωφεληθεί η Ελλάδα μας από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, όχι για να ζεις με πολυτέλεια αλλά για να έχεις κοινωνικές δομές, σχολεία, δρόμους, μεγάλα έργα.  Δικές σου είναι οι θυσίες χρόνων που πήγαν στράφι μέσα σε λίγους μήνες. 

Όσα σου πήραν από προχθές μέσα από τα χέρια σου, δεν σου χαρίστηκαν, τα είχες κερδίσει!  Έχεις αναφαίρετο δικαίωμα να τα διεκδικήσεις και ύψιστη υποχρέωση να αγωνιστείς για μια δυνατή Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών σου.  Μην τους επιτρέψεις να σε οδηγήσουν στο δρόμο της απώλειας και της απομόνωσης.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 είναι η τελευταία ευκαιρία για αντιστροφή της καταστροφικής πορείας που ακολουθεί η συγκυβέρνηση.  Η θετική σου ψήφος σου μόνο μπορεί να τους σταματήσει! 

Την κρίσιμη ώρα ψηφίζουμε όχι στη χρεοκοπία, όχι στην τρομοκρατία, όχι στον εκβιασμό.

ΝΑΙ για τη διατήρηση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου,

ΝΑΙ για μια Ελλάδα δυνατή

ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια και την Εθνική περηφάνια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 19.30 ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή.
Ναι στην Ελλάδα, Ναι στην Ευρώπη
Η Ειδική Γραμματέας ΕΚΟ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΔΑΠ
Σταυρούλα  Κωστοπούλου