animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16 Ιουνίου 2015 Έχασαν την ψυχραιμία τους όταν αποκαλύψαμε την αλήθεια

16 Ιουνίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Έχασαν την ψυχραιμία τους όταν αποκαλύψαμε την αλήθεια


Τα στελέχη του ΣΕΚΕΣ αναγκάστηκαν για πρώτη φορά να πουν την αλήθεια επιβεβαιώνοντας πλήρως την Ανακοίνωσή μας της 15/6/15.  Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να συνεχίζουν αμετανόητοι και με περίσσιο θράσος να στέλνουν και άλλους/ες συντρόφους-συνδικαλιστές να πληρωθούν τα υπόλοιπα κανονικών αδειών.  Τελικά φαίνεται πως για να πειστεί να κατέβει κάποιος υποψήφιος/α με το ΣΕΚΕΣ στις εκλογές των μηχανικών πρέπει πρώτα να του έχουν πληρώσει την κανονική του άδεια.  Με το ψηφοδέλτιο τους στις εκλογές των μηχανικών παραδέχονται ότι οι υποψήφιοι τους κατεβαίνουν με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο των συναδέλφων και να παραιτηθούν αμέσως μετά.
Σε κατάσταση πανικού, αντί να ζητήσουν συγγνώμη και να επιστρέψουν τα χρήματα καταφέρονται ενάντια και στους υπόλοιπους συναδέλφους.  Αυτό που τους απασχολεί είναι πως βρέθηκαν τα στοιχεία και όχι η ουσία του θέματος και το γιατί έκαναν όλα αυτά.  Έχουμε ακόμα πολλά ράμματα για τη γούνα τους.
Ομολόγησαν εκτός από την πληρωμή του μεταπτυχιακού του Λυμπέρη Κ. και για το πάρτυ των έκτακτων αμοιβών που κάνει η παρέα του ΣΕΚΕΣ στον υποτομέα Ασπροπύργου.
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι ειδικά για τον υποτομέα Ασπροπύργου, έχουμε ήδη ζητήσει επισήμως τα αναλυτικά στοιχεία έκτακτων αμοιβών όλων των τελευταίων ετών.
Αντιμέτωποι με το σάλο που δημιουργήθηκε, αναγκάστηκαν να έρθουν στη θέση μας και στο ζήτημα της απασχόλησης των φοιτητών.  Εάν μας άκουγαν και σε άλλα θέματα δε θα βρίσκονταν σήμερα σε αυτή τη δύσκολη θέση.
Παραδέχτηκαν με την ένοχη σιωπή τους ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:
* πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις
* δεν πρόκειται να επιστρέψουν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ από το ΤΑΙΠΕΔ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της ιδιωτικοποίησης
* εφαρμόζουν ήδη σκληρή φοροεπιδρομή με δραματικές αυξήσεις στο ΦΠΑ ακόμα και σε βασικά είδη και στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, στον ΕΝΦΙΑ και σε άλλους φόρους.
* ετοιμάζουν το τρίτο μνημόνιο με μέτρα σκληρότερα από ποτέ
Στις κρίσιμες αυτές ώρες προέχει να σωθεί η χώρα από την καταστροφή.
Με αυτά όφειλαν να ασχολούνται οι «συνδικαλιστές» του ΣΕΚΕΣ και όχι να φροντίζουν για το προσωπικό τους όφελος και το συμφέρον του κόμματος που μας οδήγησε εδώ μετά από πέντε μήνες παλινωδιών, καθυστερήσεων και καταστροφικής ασάφειας.
Οι «συνδικαλιστές» του ΣΕΚΕΣ με τις πράξεις τους έχουν ήδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων των συναδέλφων.


Ο Πρόεδρος


Αγγελάκης Μανώλης
Ο Γεν. Γραμματέας


Κιόσης Χρήστος


Υ.Γ. Ακολουθώντας τις πρακτικές του ΣΕΚΕΣ η ΠΑΣΚΕ Επιστημονικού Συλλόγου συνεχίζει να αναπαράγει τα γνωστά ψεύδη και ανακρίβειες εμπλέκοντας και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.  Υπάρχουν φυσικά ηχογραφημένα πρακτικά της συνεδρίασης της ΟΜΕ και μαρτυρίες των παρευρισκομένων μελών που καταδεικνύουν τα ψέματα τους, την προσπάθεια κατασυκοφάντησης και δημιουργίας εντυπώσεων.  Την πλήρη ευθύνη φέρουν οι ίδιοι και το ΣΕΚΕΣ αφού δεν κατάφεραν να επιλέξουν σοβαρά και αξιόπιστα άτομα που θα μπορούσαν να φέρουν σε πέρας την όλη διαδικασία.