animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα όλους τους συναδέλφους.........

Το ΠΚΕ θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα όλους τους συναδέλφους για τις προσφορές τους προς το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης αλλά και την Κιβωτό του Κόσμου, προσφορές καρδιάς που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.  Στη δύσκολο περίοδο που διανύουμε όλοι ήταν συγκινητικό πως το υστέρημα των συναδέλφων έγινε περίσσευμα σε ρούχα, τρόφιμα, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, βιβλία και τόσα άλλα.  Μακάρι να μπορούσαμε να ευχαριστήσουμε όλους ονομαστικά αλλά ευτυχώς η λίστα είναι τεράστια!

Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που εθελοντικά βοήθησαν στη διαλογή, τη φόρτωση και μεταφορά των ειδών στα δύο ιδρύματα την ομάδα της Υπηρεσίας Προμηθειών κυρίες Μυλωνά Παναγιώτα και Μπετεινάκη Κορνηλία καθώς και τους κυρίους  : Μπουρνιάς Γιάννης, Άγγελος Λέπουρης, Χρήστος Φωτόπουλος, Νίκος Νικολαϊδης, Αντρέας Οικονόμου και Νέστορας Φωκάς. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην Υπηρεσία Μεταφορών και ιδιαίτερα στην κ. Φοντούλη Αλεξάνδρα και στον κύριο Σουλιώτη Δημήτρη  για τη βοήθειά τους κατά τη μεταφορά.

Συνημμένη θα βρείτε και την επιστολή της Κιβωτού του Κόσμου, με την οποία μας ευχαριστούν για την πρωτοβουλία μας αυτή.

Με δεδομένη την επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης, είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρούμε όλους σύμμαχους και σε επόμενες ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Ευχόμαστε καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους συναδέλφους, με υγεία και χαρά.