animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΠΚΕ ΕΥΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΣΕΚΕΣ κατά την προσφιλή του τακτική και όπως πάντα πριν από κάθε εκλογική διαδικασία, ψεύδεται και λασπολογεί, αυτή τη φορά εναντίον των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΠΚΕ ΕΥΔΑΠ.  Χωρίς, ως όφειλε, να περιμένει τη Γενική Συνέλευση για να διατυπώσει τα ερωτήματά του, προχώρησε σε μια ανακοίνωση κατασυκοφάντησης και σπίλωσης, με μοναδικό στόχο να αλιεύσει ψήφους εν όψει εκλογών.  Ευτυχώς οι συνάδελφοι τους έχουν καταλάβει πια και δεν παρασύρονται από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.
Οι Αποφάσεις του Δ.Σ. για όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων της ημερομηνίας των εκλογών και των Γενικών Συνελεύσεων είχαν εγκριθεί από την πλειοψηφία των παρατάξεων.  Το ίδιο συνέβη και με την απόφαση για την ετήσια εκδήλωση που συνδιοργανώσαμε με το Συνεταιρισμό.
Τα οικονομικά του ΠΚΕ ελέγχθηκαν ενδελεχώς, και για πρώτη φορά στην όλη διαδικασία μετείχαν και οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων, στα πλαίσια της απόλυτης διαφάνειας. Το πόρισμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής εγκρίθηκε ομόφωνα.  Ο εκπρόσωπος του ΣΕΚΕΣ κ. Γελαδάς Διονύσιος, ήταν παρόν σε όλες τις συνεδριάσεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής, και όπως δήλωσε, ενημέρωσε την παράταξή του ότι ο οικονομικός απολογισμός ήταν σωστός.  Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν συνεννοούνται μεταξύ τους τα μέλη του ΣΕΚΕΣ πέφτοντας σε συνεχείς αντιφάσεις.  Επίσης παρούσα στις διαδικασίες ήταν και η εκπρόσωπος της ΕΣΚ κ. Θεοδώρα Θεοδώση.
Είναι πρωτοφανές να τίθεται υπό αμφισβήτηση το έργο της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η οποία μάλιστα απαρτίζεται από συναδέλφους εγνωσμένου κύρους και ηθικής.  Οι υπόνοιες αυτές είναι όχι μόνο ανυπόστατες αλλά και αντισυναδελφικές.
Ψευδέστατα και ανακριβώς, αναφέρονται δήθεν σε απλήρωτους εργαζόμενους και προμηθευτές του ΠΚΕ, ενώ γνωρίζουν ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και επικεντρώνονται για μια ακόμα φορά στο αγαπημένο τους θέμα τους προμηθευτές.
Λογικό και ανθρώπινο το ενδιαφέρον τους για συγκεκριμένη ομάδα που επιχορηγείται από το ΠΚΕ, αλλά τους ενημερώνουμε ότι για να πληρωθεί θα πρέπει να τηρηθούν οι προβλεπόμενες από σχετική απόφαση του Δ.Σ. διαδικασίες.  Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν διάφορες ομάδες με χρήματα του ΠΚΕ αλλά να μην κάνουν απολογισμό και να λειτουργούν όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η κατασυκοφάντηση των πάντων που εντέχνως καθημερινά διοχετεύετε στο προσωπικό με τη μορφή φημολογίας πέρασε ατιμωρητί.  Η υπομονή μας όμως έχει και τα όριά της.  Μετά το ατόπημα της πρόσφατης ανακοίνωσής σας, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Η ψηφοθηρία, συνάδελφοι δεν δικαιολογεί τη σπίλωση του ΠΚΕ και των μελών του. Στο όνομα και την ιστορία του τα μέλη του ΠΚΕ, δεν πρόκειται να το ανεχτούν. 
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΚΕ ΕΥΔΑΠ