animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Θερμή υποδοχή των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ, από τους ανθρώπους της αγοράς

H παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ συνάντησε την θερμή υποδοχή των ανθρώπων της αγοράς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.
Καθόλη τη διάρκεια της κρίσης των τελευταίων ετών η ΕΥΔΑΠ άντεξε και κατάφερε να συνδυάσει τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα και την προστασία του δημόσιου χρήματος, με κρίσιμες παρεμβάσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην κατεύθυνση της ενίσχυσης κοινωνικών ομάδων και συμπολιτών μας που δοκιμάστηκαν περισσότερο.
Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντος Σύμβουλος κ. Αντώνης Βαρθολομαίος καθώς και ανώτερα στελέχη της Εταιρείας, παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους και η αναμενόμενη επίδραση σε αυτά των κοινωνικών πρωτοβουλιών της Εταιρείας. Αναλύθηκαν οι στόχοι, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός της Εταιρείας που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της ΕΥΔΑΠ για την περαιτέρω ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα της Εταιρείας.
Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr) στην ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.