animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»
Με άψογες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.
Η μαζική συμμετοχή των μελών αποδεικνύει τη μεγάλη σημασία που αποδίδουν οι συνάδελφοι στο θεσμό του Πολιτιστικού Κέντρου ο οποίος εκτός των άλλων ενισχύει τους συναδελφικούς δεσμούς μέσω του πολιτισμού, του αθλητισμού και των κοινωνικών δραστηριοτήτων.
Ο συνδυασμός μας «Ανεξάρτητη Πολιτιστική Κίνηση Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ» επικράτησε με το υψηλό ποσοστό του 43% και είναι πράγματι πολύ τιμητικό για το συνδυασμό μας ότι σχεδόν τα μισά μέλη μας εμπιστεύτηκαν.
Η ευθύνη πλέον είναι πολύ μεγάλη απέναντι σε όλους και θα κάνουμε το παν για να ανταποκριθούμε.
Δυστυχώς μόνιμη παραφωνία, αποτελεί το ΣΕΚΕΣ του οποίου καθημερινή ενασχόληση είναι μόνο η σκανδαλολογία και η σπίλωση των συναδέλφων.  Ούτε ποτέ ασχολήθηκαν με τα πραγματικά προβλήματα του Πολιτιστικού, ούτε τώρα από ότι φαίνεται σκοπεύουν να ασχοληθούν.  Προφανώς δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από τα λάθη τους και την απάντηση που έλαβαν από την πλειοψηφία των συναδέλφων, όχι μόνο σε αυτές τις εκλογές αλλά και σε όσες έχουν προηγηθεί μέχρι σήμερα. Το μόνο που έχουν πετύχει είναι να κουράσουν τους συναδέλφους οι οποίοι ευτυχώς ποτέ δεν τους παίρνουν στα σοβαρά.  Η επιθυμία όλων είναι ξεκάθαρη: λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα.
Πάγια θέση μας είναι ότι το Πολιτιστικό Κέντρο δεν προσφέρεται για πολιτικές και συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις.  Για το λόγο αυτό άμεσα θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες, ώστε από τις επόμενες εκλογές να  υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο μέσα από το οποίο οι συνάδελφοι θα επιλέγουν τους καταλληλότερους.  Πιστεύουμε ότι όλοι θα ανταποκριθούν θετικά μιας και αυτό αποτελεί, εδώ και πολλά χρόνια, επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Πολιτιστικού Κέντρου.
Στόχος μας είναι με τη σύνθεση απόψεων και την καλή συνεργασία, όλοι μαζί να ενεργοποιήσουμε το δυναμικό των συναδέλφων σε όλες τις υφιστάμενες δράσεις αλλά και στις νέες που θα δημιουργηθούν.  Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη των στόχων μας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους.
Εγγύηση για αυτό αποτελεί και η εκλογή αξιόλογων νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο που μαζί με τους παλαιότερους τους ευχόμαστε καλή  επιτυχία στο έργο τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας που απέδειξαν έμπρακτα ότι το Πολιτιστικό Κέντρο δεν έχει να κάνει με αξιώματα αλλά με προσφορά και εθελοντισμό. 
Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσους πίστεψαν στους στόχους μας και το όραμά μας για το μέλλον του Συλλόγου και μας τίμησαν με την επιλογή τους.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι οι συνάδελφοι στην ΕΥΔΑΠ, θα αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια και θα συνεισφέρουν ο καθένας ξεχωριστά με τη συμμετοχή του και τη δράση σε όλους τους τομείς.