animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

OK και της ΕΥΔΑΠ για το Ναό!

 Η μία μετά την άλλη φτάνουν οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για το γήπεδο της ΑΕΚ
 

Το έγγραφο της ΕΥΔΑΠ, που επιτρέπει στην ΑΕΚ να έχει νερό στον χώρο του γηπέδου, μέσω ειδικής παροχής αποκλειστικά για την «Αγια-Σοφιά», αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η «Ώρα των Σπορ».

Η ΑΕΚ, στηριζόμενη στους νόμους, προχωρά ολοταχώς το πρότζεκτ του γηπέδου και κάθε της κίνηση γίνεται σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, ώστε να είναι απόλυτα καλυμμένη και τίποτα να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην κατασκευή του. Τα έγγραφα που μαζεύει ένα - ένα τη θωρακίζουν, ούτως ώστε καινείς και τίποτα να μην μπορέσει να σταματήσει το έργο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ που το «τρέχουν» είναι το τελευταίο διάστημα σε επιφυλακή, καθώς όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της εξασφάλισης της άδειας, τόσο εντείνονται οι ενέργειες για να είναι όλα έτοιμα και να ξεκινήσουν τα έργα.

Η ΑΕΚ πήρε επίσημα τους όρους δόμησης από την πολεοδομία Νέας Ιωνίας, ακολούθησε η έγκριση για εκσκαφές από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, το έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ που δίνει ρεύμα στο εργοτάξιο, αλλά και την έγκριση της ΕΥΔΑΠ, που της επιτρέπει να έχει νερό στον χώρο του γηπέδου, μέσω ειδικής παροχής αποκλειστικά για αυτό.

Πλέον στην Ένωση έχουν επικεντρωθεί στο να ξεμπερδέψουν με την γραφειοκρατία και τα έγγραφα που απομένουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ώστε να περιμένουν μονάχα την άδεια, για να βάλουν μπροστά τα έργα. Στο τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου, ο φάκελος του γηπέδου που εξετάζεται από την ΔΟΚΚ θα περάσει από την αρχιτεκτονική επιτροπή, η οποία θα δώσει την έγκρισή της.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό η άδεια θεωρείται τυπικό ζήτημα, που θα ολοκληρωθεί λίγο μετά, με την ΑΕΚ να παίρνει και επίσημα το «ΟΚ» για την έναρξη κατασκευής του γηπέδου της.