animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 16-10-2014 Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΛΗΞΕ ΑΔΟΞΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ

                                          
                                            


Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση τριών; μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.
Αντί να αγκαλιάσουν την ενιαία κοινή προσπάθεια για επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της καταμέτρησης, αναλώνονται σε ανακοινώσεις για την δημιουργία εντυπώσεων.
Τοποθετώντας από μόνοι τους διαχωριστικές γραμμές κατηγορούν με περίσσεια αγένεια και ειρωνεία το Δ.Σ. για ασέβεια και ιδιοκτησιακό καθεστώς αρνούμενοι συνειδητά να συνδράμουν στον κοινό αγώνα.
Με την απόφασή μας να κατέλθουμε σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, στόχος μας ήταν και είναι να συμβάλλουμε στην ενότητα, στην σύνθεση απόψεων και στην κοινή πορεία.
Είναι γνωστό ότι από την ανάληψη των καθηκόντων μας καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση της λειτουργίας του συλλόγου, συγκαλώντας εκτός των άλλων ανά τακτά χρονικά διαστήματα Δ.Σ.
Υπενθυμίζουμε ότι επί προεδρίας Μερσινιά ουδέποτε είχε συγκληθεί Δ.Σ. πριν από τις κινητοποιήσεις στην Δ.Ε.Θ., ενώ τώρα για το συγκεκριμένο θέμα είχε ενημερωθεί εγκαίρως από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας .
Όσο αφορά για την συνάντηση με τον Γενικό εκλήθη να παρευρεθεί, αλλά αρνήθηκε και τώρα εκ των υστέρων διαμαρτύρεται αναίτια έχοντας στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Το κωμικό της υπόθεσης είναι ότι την προσβλητική-ειρωνική ανακοίνωση την συνυπογράφει εκτός των άλλων και ο συνάδελφος Μερσινιάς με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ., ενώ έχει ήδη κάνει μεταγραφή προ δεκαημέρου σε άλλο σύλλογο!!!!!
Ο επί πολλά χρόνια «κήρυκας» της ενότητας και ενδυνάμωσης του συλλόγου μας προσπάθησε μάταια να διασπάσει τον σύλλογο παρακινώντας και άλλους συναδέλφους, όμως όλοι του γύρισαν την πλάτη αποδοκιμάζοντας τις δόλιες μεθοδεύσεις του.
 

Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΛΗΞΕ ΑΔΟΞΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ
Ο εκπρόσωπος του ΣΕΚΕΣ-ΣΥΡΙΖΑ με τις παραπάνω πράξεις του εγκαινίασε νέα συνδικαλιστικά ήθη και πρακτικές στο συνδικάτο της Ε.ΥΔ.Α.Π., ως «απόδειξη της συνδικαλιστικής του επάρκειας ».
Πριν λίγους μήνες ζήτησε και έλαβε την ψήφο των συναδέλφων καταμετρητών για τριετή θητεία. Αντί να την τιμήσει και να αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων της καταμέτρησης, με την πράξη του αυτή πρόδωσε τους καταμετρητές, βάζοντας πάνω από όλα το κομματικό συμφέρον.
Είναι προφανές ότι μετά την παραίτηση του από το Δ.Σ. του Σωματείου, οφείλει άμεσα να παραιτηθεί και από αντιπρόσωπος της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, όπως επίσης και από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ε.ΥΔ.Α.Π., αφού στις συγκεκριμένες θέσεις εκλέχτηκε με τις ψήφους των καταμετρητών που πλέον δεν εκπροσωπεί.
.