animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2014


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ
MEΛΟΣ   Γ.Σ.Ε.Ε. - E.F.P.S.U. * MEMBER C.G.T.G. – E.F.P.S.U.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 243 ΕΙΔ.  2264/28.5.2002
Αθηνάς 58, 105 51 – ΑΘΗΝΑ – Τηλ. 210-5232177 & 210-5226801FAX 210-5239037


Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
     Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τις αντεργατικές πολιτικές της ψηφίζει νόμους και επιβάλλει μέτρα που πλήττουν όλο και περισσότερο την κοινωνία, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.
     Η πραγματικότητα που συνεχίζουν να βιώνουν καθημερινά οι πολίτες είναι η φτώχεια, η ανεργία, η λιτότητα, ο εκφοβισμός, οι απολύσεις, οι φοροεπιδρομές.
     Το χειρότερο όλων είναι η διαρκείς παρεμβάσεις στα δημοκρατικά μας δικαιώματα και στο Σύνταγμα όπως έγινε με τις συνεχείς επιστρατεύσεις των απεργών.
     Με αφορμή την παρουσία και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Εργαζομένων Ε.ΥΔ.Α.Π., θα δώσει και φέτος δυναμικό παρόν, εκφράζοντας την αντίθεσή της στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στην κατάργηση του Εργατικού Δικαίου, στην απαγόρευση των Συλλογικών Συμβάσεων, τις απολύσεις και την ανεργία.  
     Οι εργαζόμενοι ζητούν μέτρα τόνωσης της ανάπτυξης και αύξησης της απασχόλησης, ελεύθερες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων-εκποιήσεων του φυσικού αγαθού του ΝΕΡΟΥ καθώς και των Δημοσίων Επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας-στρατηγικής σημασίας.
     Όσο οι πολιτικές ορίζονται από τα τραπεζικά κέντρα και την τρόικα τόσο θα εντείνεται η λαϊκή δράση για την διασφάλιση των εργατικών δικαιωμάτων.

     Μαζί και με τα κλαδικά αιτήματα των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ δίνουμε το αγωνιστικό παρόν μαζικά στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:00 μμ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ-ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας


Σινιώρης Γιώργος
Κιόσης Χρήστος