animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Γραμμάτων & Τεχνών του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ε.Υ.Δ.Α.Π. με αφορμή την ημέρα της γυναίκας έχει την τιμή να προσκαλέσει τις γυναίκες μέλη του Πολιτιστικού, στην μουσικοθεατρική performance «WOMAN» στο θέατρο Τέχνης (Φρυνίχου 14 Πλάκα, τηλ: 210-3222464) την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 8 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7 μ.μ.) ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους.
 Τιμή εισιτηρίου : Δωρεάν για τα μέλη.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 6 Μαρτίου εκτός κι αν οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας να μας ενημερώσετε άμεσα προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις από άτομα που βρίσκονται στη λίστα αναμονής.

Δηλώσεις συμμετοχής  στους κάτωθι συναδέλφους:
Περισσός : Ελένη Γκουράσα           τηλ: 210-2144690
Λαοδικείας : Σοφία Ζαβερδινού        τηλ: 210-7495067
Σατωβριάνδου: Βαγγελιώ Λάμπρου τηλ: 210-7495641
Μενίδι: Βούλα Σταθακάρου               τηλ: 210-2144539
Τα εισιτήρια θα δοθούν στο θέατρο με σειρά προτεραιότητας και επίδειξη της ταυτότητας του ΠΚ. Η παροχή αφορά μόνο τις γυναίκες μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου.

Το έργο :
Γυναίκες γνωστές, γυναίκες άγνωστες, γυναίκες που προσπαθούν να καταλάβουν τον εαυτό τους, τη θέση τους, το ρόλο τους, τον κόσμο γύρω τους μέσα από ιστορίες που τελικά μοιάζουν τόσο οικείες. Ιστορίες που παραμένουν πάντα επίκαιρες σε βάθος χρόνου, γεμάτες ρεαλισμό, χιούμορ και ανατροπές. Ιστορίες που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του φύλου και καταλήγουν να αφορούν τον άνθρωπο ως οντότητα.

“WOMAN”: Mια παράσταση για την πορεία της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων, μέσα από σημαντικές στιγμές στην ιστορία, το θέατρο και τη μουσική, μια αναδρομή από τις εποχές των μύθων έως τις ανατροπές του 21ου αιώνα. Μία φιλόδοξη μουσικοθεατρική performance που συνδυάζει θεατρικά και άλλα κείμενα, μουσική, τραγούδι, χορό και video art, σαν soundtrack για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των γυναικών! Έναν κόσμο γοητευτικό, μαχητικό και άγριο, από όποια πλευρά κι αν τον δει κανείς...
Σκηνοθεσία : Αρβανιτάκης Κωνσταντίνος
Σκηνικά : Μπρέισγουελ Κλερ
Κοστούμια : Μπρέισγουελ Κλέρ
Χορογραφία : Huguet Pauline
Φωτισμοί : Μάσχα Μελίνα
Διανομή
Εύα Κοτανίδη (φωνητικά),
Κατερίνα Μαούτσου (ακορντεόν),
Γιάννης Παπαγιάννης (πιάνο),
Θεοδοσία Σαββάκη (σαξόφωνο),
Γιώργος Τζαβάρας (μπάσο),
Ευαγγελία Τσιάρα (κιθάρα)

Βασισμένο σε μια ιδέα της Εύας Κοτανίδη
Ερευνητική ομάδα: Δήμητρα Κονδυλάκη, Μαρινέτα Κρητικού, Εύα Κοτανίδη, Γιώργος Κοτανίδης
Αρχικό κείμενο: Μάνος Καρατζογιάννης, Εύα Κοτανίδη, Γιώργος Κοτανίδης
Το τελικό κείμενο της παράστασης διαμορφώθηκε στις πρόβες απο όλους τους συνεργάτες με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.
Χορογραφίες-κίνηση: Pauline Huguet
Video art : Kλεοπάτρα Κοραή
Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαριάνθη Γραμματικού, Έλενα Χαραλαμπούδη
Φωτογραφίες-Βίντεο: Ιωάννα Ασμενιάδου-Φωκά


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ