Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΥΔΑΠ στηρίζει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ"

Η ΕΥΔΑΠ στηρίζει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ"


Το νερό είναι συνδεδεμένο με την κοινωνική αλληλεγγύη και τη θεμελιώδη αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των ανθρώπων, όπως προκύπτει και από τη χαρακτηριστική φράση «αυτός μου έδωσε ένα ποτήρι νερό».

Με αυτό το συνδυαστικό σκεπτικό, η ΕΥΔΑΠ επιδεικνύοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά την αυξημένη κοινωνική της ευαισθησία διεξάγει διαγωνισμό φωτογραφίας, με κεντρικό θέμα το νερό, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική του διάσταση και καλεί το ευρύ κοινό να στηρίξει με τη συμμετοχή του το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ".

Η ΕΥΔΑΠ, μέσα από μία ειδική εφαρμογή στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, καλεί το ευρύ κοινό να ανεβάσει μία φωτογραφία με το δικό του ποτήρι νερό με τα hashtags #sharewater και #eydap.

Η κάθε φωτογραφία αντιστοιχεί σε μία Ημέρα Παροχής Δωρεάν Νερού από την ΕΥΔΑΠ στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ".

Η ΕΥΔΑΠ θα συνεχίσει να επιδεικνύει κοινωνική υπευθυνότητα μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων, ανταποκρινόμενη άμεσα στις κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες των καταναλωτών της και της κοινωνίας γενικότερα.

ΕΥΔΑΠ… Πήγη Προσφοράς & Κοινωνικής Αλληλεγγυής!

Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο διαδικτυακό τόπο