animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16-10-2015



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
     Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μετά από ομόφωνη απόφασή του στις 13-10-2015, μαζί με τα προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της, παρέστη στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΥΔ.Α Π. στις 14-10-2015 στο κτίριο της Λαοδικείας.
Σκοπός μας ήταν να ενημερώσουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΥΔ.Α.Π. για την καθυστέρηση στην υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης, που έχει σαν συνέπεια την ανησυχία και ανασφάλεια των εργαζομένων για το συγκεκριμένο θέμα και να θέσουμε τα εξής αιτήματα:
        1. Να δοθεί η εξουσιοδότηση από το Διοικητικό Συμβούλιο στο μέλος του που θα υπογράψει την Συλλογική Σύμβαση εργασίας, καθώς και να γίνει ο νέος ορισμός ή ανασύσταση της επιτροπής διαπραγμάτευσης.
2. Να δεσμευτούν και τα 2 μέρη για υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης το αμέσως επόμενο διάστημα, για να επέλθει η εργασιακή ηρεμία που πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος της εκάστοτε Διοίκησης αλλά και των εργαζομένων.
Απαντώντας η Διοίκηση δήλωσε ότι πρόθεσή της είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να υπογραφεί άμεσα η νέα ΣΣΕ.
      Ευχαριστούμε όλα τα Προεδρεία των Σωματείων για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και την σημαντική παρουσία τους.
      Πιστεύουμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
      Για τις όποιες εξελίξεις και τις περαιτέρω ενέργειες θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωσή μας.
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α Π.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας


Σινιώρης Γιώργος
Κιόσης Χρήστος