animated-greece-flag-image-0011

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μήπως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνουν μια... δημιουργική ασάφεια επίτηδες;

Μήπως, λοιπόν, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνουν μια... δημιουργική ασάφεια επίτηδες; Δηλαδή ρίχνουν στον κόσμο τη βόμβα της αδυναμίας πληρωμής των χρεολυσίων, δηλαδή χρεοκοπία ώστε όταν έρθει η ώρα της απόλυτης κωλοτούμπας να πουλήσουν τα μέτρα ως «το μη χείρον βέλτιστον;»
Το σχέδιο απλό και πολυχρησιμοποιημένο. Ρίχνουμε στον κόσμο το φόβο του χρεοκοπημένου κράτους για να ρίξουμε στη συνέχεια ως αναγκαίο κακό τα νέα χαράτσια, τις αυξήσεις στον ΦΠΑ, τον νέο ΕΝΦΙΑ και λοιπά. Μέτρα που δεν θα περνούσαν από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από βουλευτές στα κάγκελα. Για σκεφτείτε: Πώς θα περάσει ο Τσίπρας από τη Βουλή νέους φόρους και χαράτσια; Ο μόνος τρόπος είναι να βάλει τη ζυγαριά: Χρεοκοπία ή μέτρα; Κάποιοι προφανώς θα προτιμήσουν χρεοκοπία, αλλά δεν θα είναι πολλοί. Ποιος τρελός θέλει μια Ελλάδα «καμμένη γη»; Ούτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Επομένως, μήπως τελικά η δημιουργική σύγχυση είναι και η λεγόμενη «θεωρία του τρελού;» Κάνουμε τους παλαβούς, ώστε όταν έρθει η ώρα της κρίσης να πούμε στους χαχόλους που πιστεύουν ότι έρχεται η αριστερή επανάσταση, πως δεν γινόταν αλλιώς; Πώς τα μέτρα και τα νέα μνημόνια είναι αναπόφευκτα;
Και μέχρι τότε, ανακοινώνουμε και μια εξεταστική επιτροπή, στήνουμε κι ένα ειδικό δικαστήριο και καθαρίσαμε....