animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μια ΕΥΔΑΠ με περίσσευμα κοινωνικών αντανακλαστικών

Η πρόσφατη πρωτοβουλία της ΕΥΔΑΠ να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της, και των οχημάτων που συνδράμουν τις ανάγκες οι οποίες προκύπτουν σε επίπεδο καθημερινότητας για τις τοπικές κοινωνίες, είναι ένας ακόμη κρίκος στην επένδυση σε ένα διαφορετικό προφίλ από την πλευρά της εταιρείας, επί ηγεσίας Αντώνη Βαρθολομαίου.
Η ΕΥΔΑΠ μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της τις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες, λειτουργώντας με πλαίσιο αναφοράς την επαγρύπνιση για την κοινωνική ανάγκη που προκύπτει ανά πάσα στιγμή.
Από τους σεισμούς της Κεφαλονιάς, μέχρι τις τιμολογιακές διευκολύνσεις σε κοινωνικές ομάδες και πολίτες που λόγω της κρίσης δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, η ΕΥΔΑΠ προσέφερε ένα χρήσιμο παράδειγμα ευελιξίας και αποτελεσματικότητας.
Σε αντίθεση με άλλους φορείς του δημοσίου και οργανισμούς, που είτε εξαντλούνται σε… συσσίτια, είτε αυτοπαγιδεύονται σε γραφειοκρατικούς μηχανισμούς, η ΕΥΔΑΠ καινοτομεί. Και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ενθαρρύντικο μήνυμα για το μέλλον, που έρχεται μέσα από ένα δύσκολο παρόν.
 http://ysterografa.gr