animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π. 8 Ιουλίου 2014 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ 

Αθήνα, 8 Ιουλίου 2014





Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Είναι πλέον φανερό ότι όταν οι εργαζόμενοι οποιουδήποτε κλάδου απεργούν έρχεται η συγκυβέρνηση με άμεσες διαδικασίες αντί να εξασκήσει κάθε περιθώριο διαλόγου -διαλέγοντας   την εύκολη λύση- εδώ και 4 χρόνια να ντύσει στο χακί όσους απεργούν υπερασπιζόμενοι τα δίκαια αιτήματα τους.
Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΔΕΗ είναι κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων για τη προάσπιση των πολύτιμων κοινωνικών αγαθών και για την ακύρωση των Κυβερνητικών αποφάσεων που οδηγούν στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας.
Η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ συμμετείχε ενεργά στο δίκαιο, υπεύθυνο και δυναμικό αγώνα της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και θα συνεχίσει να στηρίζει τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων της, αρχής γενομένης του Συλλαλητηρίου που έχει προγραμματιστεί για τη Τετάρτη 9 Ιουλίου, στις 19.00 στο Σύνταγμα.
Καλούμε τη συγκυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο της επιστράτευσης τόσο στη ΔΕΗ όσο και στους άλλους οργανισμούς που το έχει εφαρμόσει και να σταματήσει κάθε διαδικασία ξεπουλήματος των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας και του εθνικού πλούτου σεβόμενη το συμφέρον του κάθε έλληνα πολίτη.

Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ

Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

         

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ  ΤΗΝ
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.
Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας


Σινιώρης Γιώργος
Κιόσης Χρήστος