animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.ανακοίνωση 4 9 13 Κ Ε Ρ Δ Ι Σ Α Μ Ε και το δικαστήριο που εκδίκασε την ανακοπή και αναστολή

Αθήνα,  Σεπτέμβριος  2013


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Διοίκηση αρνήθηκε να εφαρμόσει την θετική απόφαση του δικαστηρίου των ασφαλιστικών μέτρων κατά της εφαρμογής του νόμου 4024/2011. Μάλιστα προσπάθησε με κάθε ένδικο μέσο να μην γίνει εκτελεστή η απόφαση του δικαστηρίου, καταθέτοντας αίτημα προσωρινής διαταγής και αίτημα ανακοπής και αναστολής της απόφασης.

Το αίτημα προσωρινής διαταγής ώστε να μην υποχρεωθεί η εταιρεία να εφαρμόσει την απόφαση, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ τον περασμένο Μάρτιο.

Κ Ε Ρ Δ Ι Σ Α Μ Ε και το δικαστήριο που εκδίκασε την ανακοπή και αναστολή κατά της εκτέλεσης της απόφασης το οποίο εκδικάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, δικαιώνοντας πλήρως την θέση μας ότι δεν είχαν καμία νομική βάση οι «διαρροές» περί παρέλευσης της προθεσμίας για την τακτική αγωγή.

Μετά και αυτή την εξέλιξη καλούμε τη Διοίκηση να σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις και να δείξει έμπρακτα το «συναδελφικό» της πρόσωπο, εφαρμόζοντας όλες τις αποφάσεις που έχουν δικαιώσει τους εργαζόμενους και για όλους τους εργαζόμενους.



Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

          Κερδίσαμε άλλη μία μάχη, έχουμε όμως μπροστά μας πολλές μάχες και αγώνες μέχρι να κερδίσουμε τον «πόλεμο». Δεν επαναπαυόμαστε, δεν εφησυχάζουμε.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.


Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας


Δημούδης Βαγγέλης
Κιόσης Χρήστος