animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ.
Αγγελάκης Μανώλης

ΔΗΛΩΣΗ

  Είναι πρωτοφανές στα χρονικά της Εταιρείας και άκρως ανησυχητικό το γεγονός ότι η Ομάδα Εργασίας που ασχολείται με τα μισθολογικά, αντί να παραδώσει ως όφειλε, το πόρισμα της, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και σε Σωματεία.

  Χωρίς να είναι αυτός ο ρόλος τους και με την έγκριση της Διοίκησης ορισμένα μέλη της Επιτροπής συνέταξαν ένα κείμενο που επί της ουσίας δεν λέει τίποτα και με ασάφειες και γενικόλογες τοποθετήσεις μόνο αναστάτωση και σύγχυση δημιουργεί στους εργαζόμενους της Εταιρείας.

  Εκ του αποτελέσματος είναι φανερό ότι ήταν άστοχη η ενέργεια της Διοίκησης να συστήσει τη συγκεκριμένη ομάδα εργασίας αφού όφειλε να έχει επιληφθεί του θέματος με τις  υπηρεσιακές διαδικασίες και να έχει ήδη επιλύσει το ζήτημα αφού έχουν ήδη παρέλθει δύο μήνες.

  Είναι προφανές ότι λεφτά υπάρχουν όταν πρόκειται  να διανεμηθεί το σύνολο της κερδοφορίας στους μετόχους,  να ανατεθούν εργολαβίες και μελέτες πολλών εκατομμυρίων ευρώ και για να γίνει επιστροφή κεφαλαίου αλλά όχι για να αποδοθούν τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους.