animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

"Σύσσωμη η ΔΑΚΕ στο πλευρό του Βαγγέλλη Μεϊμαράκη"

Σύσσωμες οι ΔΑΚΕ του Ιδιωτικού και του Δημοσίου Τομέα, αλλά και του Επιστημονικού χώρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γραμματέα Συνδικαλισμού Δ. Σιάχου,  στα γραφεία του Κόμματος στη Συγγρού.
Συγκινητική ήταν η παρουσία όλων των ιστορικών στελεχών της παράταξης στο χώρο του Συνδικαλισμού, αλλά και η παρουσία στελεχών που είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από το Κόμμα.

Οι ομιλίες του Γραμματέα Συνδικαλισμού Δημήτρη Σιάχου, του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Προέδρου της ΔΑΚΕ ΑΔΕΔΥ Γιάννη Πάιδα, του Προέδρου της ΔΑΚΕ ΓΣΕΕ Νίκου Κιουτσούκη, του Προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου, αλλά κυρίως οι τοποθετήσεις του Προέδρου του Κόμματος Βαγγέλλη Μεϊμαράκη, έδωσαν το σύνθημα για το νικηφόρο αγώνα που θα σταματήσει την επτάμηνη κατρακύλα, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία και τη σταθερότητα της χώρας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν καταιγιστικός, ανάμεσα στα υπόλοιπα τόνισε:

«…εσείς είστε οι πραγματικοί εκφραστές της κοινωνίας καθώς δίνετε καθημερινές μάχες για τις αρχές και τις ιδέες σας μέσα στους εργασιακούς χώρους.»

«Είστε συνδικαλιστές, οφείλετε να τοποθετείστε κριτικά απέναντι στην όποια διοίκηση, να είστε αυστηροί και ειλικρινείς απέναντί μας…»

«Έχουμε υποχρέωση να σας ακούμε. Έχουμε υποχρέωση να συμβουλευόμαστε εσάς –που ξέρετε τα θέματα του χώρου σας καλύτερα από τον οποιονδήποτε- όποτε βρισκόμαστε σε Κυβερνητικές θέσεις…»