animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αγγελάκης Μανώλης-Ενημέρωση για Θέματα Δ.Σ. 28-11-2014

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. Αγγελάκης Μανώλης 6977 600052

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2014 Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η


Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων, σε σχέση με θέματα Διοικητικού Συμβουλίου σας παραθέτω ορισμένες από τις Αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ στη Συνεδρίαση της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου 2014.
Έγκριση χορήγησης διατακτικών τροφής για το όλο προσωπικό της Εταιρείας, προκειμένου να καλυφθούν γεύματα ημερήσιας αξίας έξι ευρώ (6 €) ανά ημέρα για εκατόν είκοσι πέντε (125) ημέρες, σύνολο 750 Ευρώ ανά εργαζόμενο.
Νέα πολιτική εξόφλησης οφειλών από τα διαθέσιμα μέσα πληρωμής. Για τη διευκόλυνση των πελατών που έχουν οικονομική αδυναμία καθώς και για την αποσυμφόρηση των Περιφερειακών Κέντρων, δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης ακόμα και ληξιπρόθεσμων λογαριασμών, από όλα τα μέσα πληρωμών καθώς και μερικής καταβολής ποσού μικρότερου από αυτό που αναγράφεται στο λογαριασμό, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.
Σύναψη συμβάσεων με κλινικές. Εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων συνεργασίας της ΕΥΔΑΠ με τις κλινικές:
• «Ωνάσειο» Καρδιοχειρουργικό Κέντρο
• «Κυανούς Σταυρός Α.Ε.»
• «Αττικός Νεφρός Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΕΠΕ»
• Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ «ΧΛΟΗ».
Έγκριση των ενδιάμεσων Εταιρικών οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ του Γ’ τριμήνου 2014.
Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης για τη μεταβίβαση και παράδοση αδαπάνως στην Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. των δικτύων ύδρευσης των περιοχών «Άγιος Θωμάς», «Εργατικές Κατοικίες», «Σωρός» και «Πολύδροσο» του Δήμου Αμαρουσίου.
Ενημερώσεις
• ΕΥΔΑΠ Νήσων. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για την πρόοδο των δραστηριοτήτων της ΕΥΔΑΠ ΝΗΣΩΝ καθώς και την πορεία υλοποίησης έργων – δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, για την περίοδο Ιανουάριος – Οκτώβριος 2014.
Για όλα τα σημαντικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.