animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΟΜ.Ε.- Ε.ΥΔ.ΑΠ. Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 23-6-2014

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
Στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του 33ου Συνεδρίου της ΟΜ.Ε.- Ε.ΥΔ.ΑΠ. τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: ΔΑΚΕ ποσοστό 52,38% και 10 έδρες, η ΠΑΣΚΕ 6 έδρες με ποσοστό 30,95%, η ΕΣΚ 2 έδρες (9,52%) και το ΣΕΚΕΣ 1 έδρα (7,15%).
Δέσμευση και πρώτος διεκδικητικός στόχος της Ομοσπονδίας μας είναι η αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της Ε.ΥΔ.ΑΠ. και της εμπορευματοποίησης του ΝΕΡΟΥ, η προάσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς όφελος των καταναλωτών και της δημόσιας υγείας των πολιτών.
Συμμετέχουμε ενεργά στην εκδήλωση της Γ.Σ.Ε.Ε. στηρίζοντας τον αγώνα για τη νομοθετική κατοχύρωση του δικαιώματος στο ΝΕΡΟ ως δημόσιου αγαθού. Παράλληλα στην εν λόγω ημερίδα θα κοινοποιηθεί η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ε.Ε.Δ.Α.) για το «Δικαίωμα στο νερό και την αποτελεσματική προστασία του», ενώ θα αναλυθεί και η καθοριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο έκρινε αντισυνταγματική την ιδιωτικοποίηση της Ε.ΥΔ.Α.Π. .
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 24/6 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Γ.Σ.Ε.Ε.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΟΜ.Ε-Ε.ΥΔ.Α.Π.