animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.Ανακοίνωση 29/8/2013

Υπογράφουμε για το νερό
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Δέκα ημέρες μείναμε μέχρι την ολοκλήρωση στις 9 Σεπτεμβρίου της καμπάνιας της Ομοσπονδίας μας για τη συγκέντρωση υπογραφών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών. 
Η ανταπόκριση των πολιτών στο αίτημα «πες ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού» είναι ήδη πολύ θετική καθώς στις μέχρι σήμερα εξορμήσεις μας, συγκεντρώσαμε αρκετές χιλιάδες υπογραφών.
            
Τις τελευταίες αυτές ημέρες θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε συνάδελφος και συναδέλφισσα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του – εαυτό της ώστε να συγκεντρώσουμε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό υπογραφών.
Αύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου κλιμάκια της ΟΜ.Ε. θα επισκεφτούν εργασιακούς χώρους για να μοιράσουν σε όλους τους συναδέλφους τα έντυπα των υπογραφών, τα οποία θα πρέπει συμπληρωμένα να συγκεντρωθούν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα θα επισκεφτούν τα παρακάτω κτίρια: Περισσού,  Γαλατσίου, Σατωβριάνδου, Υγειονομικού, Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Κηφισίας, Τεχνικού Πειραιά, Εμπορικού Πειραιά, Σούδας. Σε όσα κτίρια δεν επισκεφτούμε, μπορείτε να εκτυπώσετε την φόρμα υπογραφών που είναι συνημμένη στην ανακοίνωση.
Βάζουμε τους συγγενείς μας και τους γνωστούς μας να υπογράψουν τονίζοντάς τους την αναγκαιότητα της συμπλήρωσης του αριθμού ταυτότητάς τους, για να είναι έγκυρη η υπογραφή και τις στέλνουμε στα γραφεία της ΟΜ.Ε. με το εσωτερικό ταχυδρομείο.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
   
   
   
   
Δημούδης Βαγγέλης
Κιόσης Χρήστος