animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΔΑΠ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΔΑΠ 
20-23/3/2017


«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»
Αυτό που για μας αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η αναγνώριση από τους συναδέλφους της φιλότιμης προσπάθειάς μας κατά την προηγούμενη θητεία μας στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου.
Είναι φανερό από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που κοινοποιήθηκε σε όλους ότι ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά.
Προσπαθήσαμε και καταφέραμε ήδη πολλά που επί χρόνια φάνταζαν δύσκολα. Το σημαντικότερο, η πλειοψηφία του Δ.Σ. λειτούργησε με ομόνοια, σε άριστο κλίμα συνεργασίας, εφαρμόζοντας στην πράξη την ενότητα.
Στη Γενική Συνέλευση με γνώμονα το πραγματικά εξαιρετικό κλίμα και αφουγκραζόμενοι την επιθυμία των συναδέλφων, καταθέσαμε προς ψήφιση πρόταση για την κάθοδο όλων των υποψηφίων σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ώστε οι συνάδελφοι να έχουν τη δυνατότητα επιλογής των αξιότερων ανεξάρτητα και μακριά από παρατάξεις που κατά τη γνώμη μας δεν έχουν καμία θέση στο Πολιτιστικό Κέντρο. Την πρόταση μας αυτή καταψήφισαν όλες οι άλλες παρατάξεις.
Επιλέξαμε τη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου πολυσυλλεκτικού με την ουσιαστική έννοια της λέξης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πολιτιστικό Κέντρο διέπρεψε τα χρόνια που λειτουργούσε μακριά από τις παραταξιακές επιρροές και αυτό αποτυπώνεται ιστορικά στα αποτελέσματα του.
Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Πολιτιστικό αποτέλεσε το κέντρο εκδηλώσεων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση ανοίγοντας τη Δεξαμενή στους φορείς και τα κινήματα των πολιτών, συμμετείχε ενεργά σε εκδηλώσεις για το περιβάλλον, είχε κοινωνικές δράσεις για ομάδες όπως οι πρόσφυγες, τα παιδιά σε ιδρύματα, συνεργαστήκαμε με άλλους Συλλόγους όπως το Συνεταιρισμό, των Συνταξιούχων, τον ΟΤΕ και τη ΔΕΠΑ και τόσα άλλα που βοήθησαν στο να εδραιωθεί η διάθεσή μας για προσφορά όχι μόνο στα μέλη μας αλλά στην κοινωνία. 
Στην προηγούμενη θητεία του Δ.Σ. συντελέστηκαν σημαντικά βήματα για την εξυγίανση και το νοικοκύρεμα του Συλλόγου και τώρα πια μπορούμε πραγματικά να προχωρήσουμε με ακόμα υψηλότερους στόχους.
Για να αποκτήσουμε έναν χώρο με κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να στεγαστούν οι διάφορες δράσεις μας, για να υλοποιηθεί επιτέλους το όραμα της δημιουργίας δανειστικής βιβλιοθήκης, να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα μας και να προωθήσουμε την προβολή του έργου του Πολιτιστικού αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και φυσικά με εξωστρέφεια να διεκδικήσουμε την οικονομική αυτοτέλεια που μπορεί να έχει ο Σύλλογος προχωρώντας και σε άλλες δραστηριότητες που μπορούν να αποβούν κερδοφόρες προς όφελος των μελών μας.
Έχουμε ξεπεράσει το εγώ και έχουμε επιλέξει το εμείς. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να σας παρουσιάζουμε την ανεξάρτητη - πολυσυλλεκτική ομάδα μας, που αποτελείται από πολύ ικανά στελέχη, από όλους τους εργασιακούς χώρους στην Εταιρεία που ο καθένας έχει τη διάθεση να προσφέρει ό,τι μπορεί περισσότερο, από όποιο πόστο επιλέξετε εσείς.
Για εμάς το Πολιτιστικό μας Κέντρο είναι πάνω από όλα μεράκι για αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να αφιερώσουμε χρόνο και προσπάθεια.
Δεν μπορεί να είναι πεδίο πολιτικών και συνδικαλιστικών αντιπαραθέσεων την ώρα που σχεδόν όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι η ισχύς βρίσκεται στην ένωση και τη συνεργασία.
Είναι στο χέρι μας να διαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον του Πολιτιστικού μας Κέντρου για αυτό και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, 
ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»