animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ ανακοίνωση 14 2 13

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Ο αγώνας μας ενάντια στα μνημόνια και τις αδιέξοδες πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία και καταστρέφουν την οικονομία θα είναι συνεχής.
Το σύνολο των οικονομικών, ασφαλιστικών, εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων που ισοπέδωσαν οι μνημονιακές πολιτικές, είναι μονίμως διεκδικούμενα.
Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και κυρίως το αυταρχικό και ακραία αντιδημοκρατικό μέσο της ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ των απεργών, δεν θα σταματήσουν τις αγωνιστικές και απεργιακές μας δράσεις και διεκδικήσεις.
Όσοι δε εγκέφαλοι απεργάζονται σενάρια για απαγόρευση των απεργιών μέσα από το τέχνασμα των ψηφοφοριών καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν.
Οι ανοχές και οι αντοχές μας έχουν ξεπεραστεί!
Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη Γενική Απεργίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως.
Απεργούμε και διεκδικούμε:
-                     Υπογραφή και εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
-                     Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας και για την ανακούφιση των ανέργων.
-                     Ανάκληση της επιστράτευσης και όλων των κατασταλτικών και αντιδημοκρατικών μέτρων και διώξεων κατά των εργαζομένων, των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης.
όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.
Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας


Δημούδης Βαγγέλης
Κιόσης Χρήστος
 Προσυγκέντρωση στα γραφεία της ΟΜΕ στις 10:00 η ώρα.
282 GSEE-20-FEBRUARIOY-ATHINA S