animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Μετά το σημερινό συμβούλιο της εκτελεστικής της ΟΜΕ/ΕΥΔΑΠ υπήρξαν νέα δεδομένα σχετικά με την εξέλιξη των ασφαλιστικών.
Υπήρξε  ένα σημαντικό  ¨λάθος ¨από την πλευρά του δικηγόρου που μας στερεί προς το παρόν την εκτέλεση και άμεση πληρωμή του ποσού που ορίζεται για τους 40 που κέρδισαν τα ασφαλιστικά.
Νομικά κανείς δεν μπορεί να πει εάν τελικά υπάρχει τρόπος της άμεσης εκτέλεσης η τελικά έχει χαθεί το ενδεχόμενο αυτό . Ο λόγος γιατί τα νομικά μερικές φορές έχουν πολλά  ενδεχόμενα και πολλούς ορισμούς.
Το δεδικασμένο όπως φαίνεται δεν έχει χαθεί  για τους εργαζόμενους όμως πιθανόν κάτι τέτοιο μπορεί να κριθεί μόνο σε ένα επόμενο δικαστήριο ασφαλιστικών. Πάντως είναι προσωρινή η ρύθμιση και ως εκ τούτου  δεν χρειάζεται να κατατεθεί η αγωγή σύμφωνα με έγκυρους νομικούς και τα ασφαλιστικά δεν έχουν χάσει την ισχύ τους .
Όμως επειδή τα " νομικά τερτίπια"  μάς έχουν αφήσει πολλές απορίες εμείς θα πρέπει να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις....για αυτό το λόγο θα λάβουν χώρα τα παρακάτω¨
α)συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ αύριο το πρωί.
β)συμβούλιο μετά την συνάντηση του Δ/Σ του συλλόγου εργαζομένων.
γ)τα όποια δικαιολογητικά καθώς και τα χρήματα  έχουν κρατηθεί από τον πρόεδρο του συλλόγου και δεν θα δοθούν για τα περαιτέρω εάν δε υπάρξουν σωστές ενδείξεις από μέρους της νομικής οδού που να μας οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα......αν χρειστεί θα επιστραφούν κιόλας.
δ)για τα όποια αποτελέσματα θα περιμένουμε και την απόφαση του Δ/Σ της ΟΜΕ/ΕΥΔΑΠ την ΠΕΜΠΤΗ
ε)οι όποιες αποφάσεις θα τις πάρουμε σύντομα ενώ οι συνάδελφοι του συλλόγου θα ενημερωθούν άμεσα από τον ΣΥΛΛΟΓΟ και θα χαράξουμε νέα πορεία...
στ) οι όποιες νομικές διεκδικήσεις δεν είναι αυτοσκοπός....
                            ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΣΗΣ