animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


8 louhiou 2015
Με την ολοκλήρωση της θητείας της Διοίκησης μου, απευθύνομαι σε όλους σας για να εκφράσω τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μου για την υποστήριξή σας στην επίτευξη των στόχων που επιτύχαμε όλο αυτό το διάστημα.
Χωρίς καμία αμφιβολία δώσαμε πολλούς αγώνες και δύσκολους πολλές φορές, σε διάφορες κατευθύνσεις και καταφέραμε σημαντικά αποτελέσματα για την οικονομική ευρωστία της εταιρείας, για το προσωπικό, τους πελάτες και τους μετόχους μας και μάλιστα σε αντικειμενικά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Γνώρισα στην ΕΥΔΑΠ σπουδαίους και ικανούς συναδέλφους και μοιράστηκα μαζί σας το όραμα και τις προκλήσεις της δημιουργίας, τον στόχο να αναβαθμίσουμε την ΕΥΔΑΠ στο δυναμικό, καινοτόμο και ποιοτικό επίπεδο που της αρμόζει. Οι άξονες της διοίκησής μου είχαν κύριες εταιρικές αξίες την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την σύμπνοια και τη μετριοπάθεια. Με κύρια χαρακτηριστικά την ευαισθησία και τον απόλυτο σεβασμό για το προσωπικό και τους πελάτες μας, εφάρμοσα εταιρική διακυβέρνηση με κοινωνική ευαισθησία, αξιοκρατία, συλλογικότητα, αποτελεσματικότητα, κύρος και αξιοπιστία. Πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα υπήρξε η αδιάλειπτη και άριστη ποιοτικά και ποσοτικά διασφάλιση του αγαθού του νερού σε κάθε καταναλωτή, χωρίς κοινωνική ή οικονομική διάκριση, με κινητήριο δύναμη το ικανοποιημένο και αναβαθμισμένο ανθρώπινο δυναμικό της ΕΥΔΑΠ
Στην κοινή πορεία που συστρατευθήκαμε, δημιουργήσαμε σημαντική εταιρική αξία, καθιερώσαμε νέες τεχνολογίες, αναβαθμίσαμε τους χώρους εργασίας και τις συνθήκες υγείας και ασφάλειας του προσωπικού, διαμορφώσαμε ηγετική παρουσία σε πανελλαδικό επίπεδο, διαχειριστήκαμε με επιτυχία σημαντικούς κινδύνους και δημιουργήσαμε υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών μας.
Είμαι βέβαιος ότι, η ΕΥΔΑΠ στη νέα της πορεία, με τη νέα της Διοίκηση και με τη δική σας σημαντική συμβολή, δέσμευση και ενδιαφέρον, θα κατακτήσει ακόμα υψηλότερα επίπεδα που της αξίζουν και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας.
Εύχομαι ολόψυχα στη νέα Διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της και στον καθένα από σας ξεχωριστά προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία με Υγεία, Αντοχή και Αισιοδοξία.

Αντώνης Μ. Βαρθολομαίος